Ξόδεψε 10.000 δολάρια για να στείλει την κούκλα της ταξίδι σε όλο τον κόσμο

Ξόδεψε 10.000 δολάρια για να στείλει την κούκλα της ταξίδι σε όλο τον κόσμο

Μητέρα τριών παιδιών αποφάσισε να ξοδέψει τις αποταμιεύσεις της για να γυρίσει η αγαπημένη της κούκλα τον κόσμο σε ένα διετές ταξίδι

Περισσότερα από 10.000 δολάρια ξόδεψε μια 42χρονη μητέρα τριών παιδιών στην Αυστραλία προκειμένου να στείλει την αγαπημένη της κούκλα ταξίδι σε όλο τον κόσμο.

Η Ανέτ Κραβτσένκο θα στείλει την Ματίλντα, την οποία θεωρεί κόρη της, σε οκτώ χώρες, κατά τη διάρκεια του διετούς ταξιδιού που έχει προγραμματίσει. Ο γύρος του κόσμου ξεκίνησε πριν λίγες μέρες από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας και θα μεταβεί στην Ιαπωνία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Αγγλία, τη Σκοτία, την Ιρλανδία, τις ΗΠΑ και τέλος τον Καναδά.

ADVERTISING

Σε όλο σχεδόν το ταξίδι η κούκλα θα μεταφέρεται ως δέμα, αν και σε κάθε προορισμό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα αξιοθέατα ενώ θα "γευτεί' και ιταλική πίτσα. Όπως ανέφερε η 42χρονη η κούκλα της, κατά τη διάρκεια του πολύμηνου ταξιδιού της, θα μένει σε ανθρώπους που έχει γνωρίσει αυτή στην διαδικτυακή κοινότητα των " αναγεννημένων μωρών" (σ. κούκλες με χαρακτηριστικά βρέφους με όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλισμό).

Να σημειωθεί ότι το ταξίδι αυτό χρηματοδοτείται από τις αποταμιεύσεις της, ωστόσο μέρος του θα καλυφθεί από δωρεές.

(Πηγή: Daily Mail)

SHARE:

24Media Network