Χριστοδουλίδης: Με προσωπικά μου έξοδα το ταξίδι στην Αθήνα για τον τελικό του Conference

Διαβάζεται σε 1'
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης INTIME

Στην κριτική που δέχεται για το ταξίδι του στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων παρακολούθησε τον τελικό του Europa Conference League, απαντά ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Θλίψη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης διότι, όπως είπε, κάποιοι κρίνοντας από τον τρόπο που οι ίδιοι συμπεριφέρονται, κάνουν κάποιες αναφορές σε σχέση με την πρόσφατη μετάβαση του στην Αθήνα, όπου παρακολούθησε τον τελικό του Europa Conference League.

Κληθείς να αναφερθεί στη μετάβαση του στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «με προσωπικά μου έξοδα μετέβηκα στην Αθήνα μαζί με την κόρη μου για να δούμε το παιγνίδι. Με προσωπικά μου έξοδα μείναμε ένα βράδυ σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί λυπάμαι πραγματικά που κάποιοι ενδεχομένως κρίνοντας από τον τρόπο που οι ίδιοι συμπεριφέρονται, κάνουν κάποιες αναφορές. Επιτέλους, αντιλαμβάνομαι το πολιτικό κλίμα, το κομματικό σκηνικό, πάμε σε εκλογές, αλλά ας κρατήσουμε λίγο τον πήχη ψηλά ειδικά όταν αφορά προσωπικά θέματα.

 Θλίβομαι. Μέσα στο πλαίσιο της δημοκρατίας που φυσικά και είναι ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη η κριτική, αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα και κάποιοι ας μην τοποθετούνται κρίνοντας πώς οι ίδιοι ενδεχομένως να είχαν συμπεριφερθεί».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα