Στο σφυρί αντικείμενα του Μπρους Λι

Στο σφυρί αντικείμενα του Μπρους Λι

Τουλάχιστον 100.000 δολάρια αναμένεται να συγκεντρωθούν σε δημοπρασία με αντικείμενα του μεγάλου θρύλου των πολεμικών τεχνών, Μπρους Λι

Αντικείμενα που ανήκαν στον εκλιπόντα θρύλο του κουνγκ φου Μπρους Λι πρόκειται να δημοπρατηθούν και αναμένεται να συγκεντρώσουν 112.800 δολάρια, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του Σαββάτου.

Δεκατρία αντικείμενα που ανήκουν στην περιουσία του Λι θα βγουν στο σφυρί στις 6 Αυγούστου, έγραψε η εφημερίδα South China Morning Post.

Σε αυτά περιλαμβάνεται ένα γράμμα με ημερομηνία 25 Μαρτίου 1966, το οποίο έγραψε ο Λι σε έναν φίλο του και αναφερόταν στη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά "Η Πράσινη Σφήκα" στην οποία υποδυόταν τον υπερήρωα Κέιτο. Το γράμμα αναφέρεται ότι είναι σε "καλή κατάσταση" και αναμένεται να πουληθεί στην τιμή των 300.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ.

"Το αντικείμενο είναι μεγάλης αξίας με την έννοια ότι μπορεί να μας επιτρέψει να καταλάβουμε περισσότερα για τις απόψεις του Μπρους Λι και για το πως θεωρούσε εκείνη την εποχή την δουλειά του," λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Θαυμαστών του Μπρους Λι, Γουόνγκ Γιου-Κέουνγκ.

Ένα μπλε σκούρο τζάκετ με γούνα, το οποίο κατασκευάστηκε γύρω στο 1973 για την ταινία του Λι "Παιχνίδι Θανάτου", εκτιμάται ότι θα πουληθεί μεταξύ 100.000 και 150.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ.

Ο Λι πέθανε στο Χονγκ Κονγκ στις 20 Ιουλίου του 1973 σε ηλικία 32 ετών.

SHARE:

24Media Network