Ζευγάρι λεσβιών αρνήθηκε να φιληθεί για να διασκεδάσει άντρες και ξυλοκοπήθηκε

Ζευγάρι λεσβιών αρνήθηκε να φιληθεί για να διασκεδάσει άντρες και ξυλοκοπήθηκε
Το ζευγάρι που γρονθοκοπήθηκε από ομάδα αντρών επειδή αρνήθηκε να φιληθεί Twitter

Η 28χρονη Melania δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Facebook λίγα λεπτά μετά την επίθεση σε λεωφορείο εναντίον της ίδιας και της συντρόφου της, από ομάδα νεαρών.

Άγρια επίθεση ρατσιστικού χαρακτήρα δέχθηκαν στις 30 Μαΐου μέσα σε λεωφορείο του Λονδίνου, η 28χρονη Melania και η κοπέλα της Chris, όταν ομάδα αντρών προσέγγισε τις δύο κοπέλες , τους ζήτησε να φιληθούν “για να τις δουν” και εκείνες αρνήθηκαν.

Η 28χρονη Melania Geymonat, από την Ουρουγουάη και υπάλληλος της Ryanair, γύρισε σπίτι μετά την επίθεση με σπασμένη μύτη, ενώ η κοπέλα της, Chris, από την Αμερική, επίσης είχε έντονους πόνους.

Η Melania δήλωσε ότι καθόταν με το κορίτσι της στο μπροστινό μέρος του διώροφου λεωφορείου, όταν μία παρέα νεαρών αντρών που βρισκόταν πίσω τους αντιλήφθηκε πως ήταν ζευγάρι και άρχισε να τους ζητάει να φιληθούν κάνοντας ταυτόχρονα πρόστυχες χειρονομίες.

Η Melania δήλωσε: “Ήθελαν να φιληθούμε και να μας βλέπουν. Προσπάθησα να αποφύγω την κατάσταση, καθώς δεν είμαι άτομο που του αρέσει να μπλέκει σε καυγάδες. Τους παρακάλεσα να μας αφήσουν ήσυχες μιας και η Chris δεν αισθανόταν πολύ καλά.

Τότε οι άντρες, που ήταν γύρω στα 20 ή 30, ξεκίνησαν να μας πετάνε διάφορα αντικείμενα ενώ εμείς τους λέγαμε να σταματήσουν.

Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι η εικόνα της Chris ανάμεσά τους και αυτοί να την χτυπάνε μανιωδώς.

Έδρασα ενστικτωδώς χωρίς να το σκεφτώ και μπήκα ανάμεσά τους. Την τραβούσα πίσω προσπαθώντας να την προστατεύσω και τότε ξεκίνησαν να χτυπάνε εμένα.

Ένιωσα αίμα, αιμορραγούσα, είχαν λερωθεί τα ρούχα μου και το πάτωμα”.

Η Melania υποστηρίζει ότι ήταν τουλάχιστον τέσσερις και άκουσε τον ένα να μιλάει στα Ισπανικά, ενώ οι άλλοι είχαν Βρετανική προφορά.

Οι άντρες όχι μόνο γρονθοκόπησαν το ζευγάρι, αλλά στη συνέχεια τις λήστεψαν και αποχώρησαν από το λεωφορείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα