Κώστας Βαξεβάνης έξω από τα δικαστήρια: "Κόβουν συντάξεις και κρύβουν λίστα με πιθανούς φοροφυγάδες"

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο Κώστας Βαξεβάνης αφού αφέθηκε ελεύθερος. "Αιχμές" για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Δείτε το βίντεο (Vid)

Σκληρή επίθεση στη Δικαιοσύνη εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής, για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων της λίστας Λαγκάρντ.

Ο κ. Βαξεβάνης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και αφέθηκε ελεύθερος.

ADVERTISING

Σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων τόνισε ότι ήθελε να ξεκαθαρίσει αυτή η ιστορία και να σταματήσουν κάποιοι να πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα και γι' αυτό δημοσιοποίησε τη λίστα.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στη δημοσιοποίηση φορολογικών δηλώσεων καλλιτεχνών από μεγάλη εφημερίδα της χώρας και τόνισε ότι τότε η Δικαιοσύνη δεν είχε κινηθεί αυτεπάγγελτα.

Έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ και πολίτες, οι οποίοι χειροκρότησαν τον δημοσιογράφο.

Η δήλωση του Κώστα Βαξεβάνη

"Αύριο μεθαύριο θα ψηφίσουν μέτρα για να πάρουν 100 ευρώ από τη σύνταξη της τελευταίας γριούλας στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας και την ίδια ώρα κρύβουν μια λίστα με πιθανούς φοροφυγάδες.

Εμείς δεν λέμε ότι είναι όλοι ένοχοι, αλλά έπρεπε να ξεκαθαρίσει αυτή η ιστορία όπου πέφτουν ονόματα στον ανεμιστήρα και ο καθένας λέει οτιδήποτε για μια λίστα που υπάρχει ή δεν υπάρχει. Να θυμίσω ότι πριν 15-20 μέρες η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ελλάδας δημοσιοποίησε ονόματα καλλιτεχνών με τις φορολογικές τους δηλώσεις δίπλα, καμιά αυτεπάγγελτη δίωξη δεν έγινε εναντίον τους. Έγινε γιατί δημοσιοποίησα όπως όφειλα ως δημοσιογράφος, τη λίστα Λαγκάρντ".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αφέθηκε ελεύθερος ο Κώστας Βαξεβάνης

Ηχητικό Βαξεβάνη: Σας αφήνω γιατί πρέπει να συλληφθώ

Λίστα Λαγκάρντ: To HOΤ DOC του Κώστα Βαξεβάνη δημοσίευσε τη λίστα Λαγκάρντ με όλα τα ονόματα

Ελεύθερος ο Κώστας Βαξεβάνης

SHARE:

24Media Network