Κύκλωμα τοκογλυφίας: "Καίει" τον αρχηγό, αλλά έπεσε σε αντιφάσεις βασικός μάρτυρας κατηγορίας

Κύκλωμα τοκογλυφίας: "Καίει" τον αρχηγό, αλλά έπεσε σε αντιφάσεις βασικός μάρτυρας κατηγορίας

"Κρεατομηχανή" χαρακτήρισε τον φερόμενο ως εγκέφαλο του κυκλώματος τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης, επιχειρηματίας, πέφτοντας ωστόσο σε αντιφάσεις

Συνέχεια δόθηκε την Τετάρτη (29/05) στη δίκη του κυκλώματος τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης, με βασικό μάρτυρα κατηγορίας να πέφτει μεν σε αντιφάσεις αλλά να "καίει" τον φερόμενο ως "εγκέφαλο" Μάρκο Καραμπέρη.

Ο επιχειρηματίας υποστήριξε ότι το κύκλωμα τον εκβίαζε από το 2003 έως το 2011 για χρήματα που είχε δανειστεί και επιταγές που είχε δώσει. Σημείωσε, μάλιστα, ότι λόγω της πίεσης που δεχόταν έφτασε στο σημείο να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, κάτι που επιβεβαιώνει έγγραφο από ψυχιατρείο που προσκόμισε στο δικαστήριο, χαρακτηρίζοντας τον Καραμπέρη "κρεατομηχανή".

Στην κατάθεση του στο δικαστήριο πάντως υπήρξαν αρκετές διαφορές σε σχέση με όσα είχε δηλώσει προανακριτικά, κυρίως όσον αφορά χρηματικά ποσά και γεγονότα. Ερωτηθείς για διευκρινίσεις από τον πρόεδρο και τον εισαγγελέα, ο μάρτυρας δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει, με τη δικαιολογία ότι οι ανακρίβειες στην κατάθεση του προανακριτικά οφείλονταν στην κακή ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν τότε.

Πληροφορίες από seleo.gr

SHARE:

24Media Network