Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Δυο Πόρσε έχει η ζωή… και ο Μακρόν φτυστός ο Βέρτης

Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Δυο Πόρσε έχει η ζωή… και ο Μακρόν φτυστός ο Βέρτης

"Στο Στόμα του Λάκη" αυτή τη βδομάδα: οι επιτυχίες του Άδωνη, οι κυβερνητικές συμβουλές για να αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια και πώς το κράτος βλέπει διαφορετικά Βασίλη Δημάκη και Μένιο Φουρθιώτη.

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ

Κάνε εγγραφή στο Podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

02:21 Η Πλούσια Μήτσι, οι Πόρσε κι ο Άδωνις

06:28 Η Χήρα Μήτσι βλέπει τις πολικές αρκούδες στην ΕΡΤ

10:43 Οι ειδήσεις είναι πια το video game των πλουσίων

15:05 Γιατί δεν έχει κυρώσεις ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΔΗΕ;

18:45 Είδα τον Μακρόν αξύριστο και πήγα να του πετάξω λουλούδια…

20:19 Δημοκρατία θα ήταν να συνοδεύουν 4 αστυνομικοί να πάει να δώσει τα μαθήματά του…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

Έχει πάει τρεις φορές ο λογαριασμός της ΔΕΗ πάνω και γράφει τα 100 ευρώ τα βάζει το κράτος.

Τα άλλα ποιος τα βάζει;

Από πού τα βάζει; Από πού τα βγάζει για να τα βάζει;

Εσείς που δίνετε τους μισθούς με βάση ένα κόστος ζωής δεν πρέπει όταν αυτό το κόστος εκτινάσσεται να αναπροσαρμόζεται άμεσα η μισθολογική κατάσταση; Έστω προσωρινά. Μέχρι να υποχωρήσει η ενεργειακή κρίση. Ποιος είναι ο ρόλος του κράτους; Είναι θαμώνας σε νυχτερινό κέντρο και παρακολουθεί τα όργανα που παίζουν;

ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ

Το σάντουιτς από 2,10 πήγε 3,90; Του λέω, τι έπαθε η μορταδέλα βρε παλιάνθρωπε;

Το ψωμί, μου λέει, είναι από την Ουκρανία.

Γιατί πήγες, του λέω, τόσο μακριά για να το πάρεις;

Το ‘χουν βρει όλοι, ό,τι παίρναμε ήταν από την Ουκρανία.

Μπαίνεις στο σούπερ μάρκετ και νομίζεις ότι μπαίνεις στο νεκροταφείο. Όπως κλαίνε οι γυναίκες στους τάφους κλαίνε στα ράφια. Αχ μακαρόνι μου που θα σε στερηθώ, αχ φέτα μου αλμυρή, αχ κασέρι μου επικίνδυνο.

ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΚΗ;

Χθες, λοιπόν, το απόγευμα έπινα τον καφέ μου στο Ατενέ με δύο φιλικά μου πρόσωπα και δίπλα έπινε τον καφέ του ο Φουρθιώτης, αυτόν που του διαθέτανε 12 αστυνομικούς για να τον πάνε και να τον φέρουν από ένα κανάλι, επειδή κινδυνευε η ζωή του από την 17η Νοέμβρη. Από πότε έχει αρχίσει τις εκτελέσεις ενάντια σε ανθρώπους που ασχολούνται με το βίζιτινγκ; Και εντάξει να πίνω τον καφέ μου δίπλα στον κύριο Φουρθιώτη, αφού είναι έξω με άδεια νόμου και όχι παράνομα, αλλά τι θα με πείραζε αν 4 αστυνομικοί συνόδευαν τον Βασίλη Δημάκη να δώσει τα μαθήματα του;

Είναι βασικό στοιχείο του σωφρονισμού η παιδεία και πραγματικά δεν έχουν λόγο να στερούν από τον Βασίλη Δημάκη, από τον κάθε Βασίλη Δημάκη, από τον οποιονδήποτε Βασίλη Δημάκη τις σπουδές του.

Δημοκρατία δεν είναι η άγνοια να πρωτοστατεί και η μόρφωση να πάει στο περιθώριο.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

  • Πέρσι ψάχναμε σκύλο για την καραντίνα , φέτος ψάχνουμε άλογο για την μετακίνηση.
  • Τέτοιο κρύο Μάρτιο μήνα δεν έχουμε ξαναδεί. Τα ‘χουν παίξει και οι παροιμίες. Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει. Μαλακίες θα μυρίσει. Μυρίζει κι άλλος χειμώνας.
  • Στην Βόρεια Μακεδονία πηγαίνουν για να πάρουν βενζίνη οι Θεσσαλονικείς. Είπαμε τι είπαμε για την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά πρέσπει δεν πρέσπει, ήρθε η συμφωνία της βενζίνης τώρα και δεν μας πειράζει από πού ήρθε.
  • Καλέ αυτός ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ρωσία έβγαινε από την Κυψέλη, γι΄ αυτό άκουγα βομβαρδισμούς στην Σπετσών και έλεγα τι είναι μωρέ, τι είναι;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα