Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Ο Τράγκας που δάγκωνε σαν κόμπρα κι “αμύνεσθαι περί Novartis”

Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Ο Τράγκας που δάγκωνε σαν κόμπρα κι “αμύνεσθαι περί Novartis”

"Στο Στόμα του Λάκη" αυτή τη βδομάδα: Ο Τραγκας και η υπόθεση Novartis, η φωτιά στη Βούλα και οι κυρώσεις που ακριβαίνουν τη ζωή μας, ο Ερντογάν και η Ουκρανία.

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ

Κάνε εγγραφή στο Podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

01:53 Ποια είναι η πραγματική σκευωρία στην υπόθεση Novartis;

04:30 Η πλούσια Μήτσι εξηγεί γιατί σβήστηκε το όνομα του Λοβέρδου

09:58 Η χήρα Μήτσι για «το πουλί που πήγε να κάψει την Γλυφάδα»…

13:07 Το παραμυθάκι με τα όπλα στην Ουκρανία και το άλλο με τον Ερντογάν

20:50 Η πλούσια Μήτσι για το Ιωβηλαίο της Ελισάβετ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

ΚΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΤΡΑΓΚΑΚΙΑ

Η αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα δεσμεύτηκε ολοσχερώς αφού η χήρα τα ήθελε όλα κι έτσι πλακώθηκε με τα παιδιά του και τώρα τα άπειρα σπίτια σε κάθε γωνιά της γης τα πήρε μαζί του ο Γιώργος.

Κι όλο κλαίνε τα τραγκάκια στου γιαλού στου γιαλού τα βοτσαλάκια. Η υπόθεση βγήκε ξαφνικά Σάββατο για να αλλάξει την βασική ειδησεογραφία που ήταν η Νοβάρτις.

ΟΙΩΝΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΝΟΒΑΡΤΙΣ

Πάμε όμως στην Νοβάρτις. Διότι εις οιωνός άχρηστος αμύνεσθαι περί Νοβάρτις. Όπως δεν έλεγαν κι έτσι ακριβώς οι αρχαίοι.

Με τεράστιο αγώνα και με μεγάλο ψυχικό κόστος η εισαγγελέας Τουλουπάκη κατάφερε να ξαναφέρει την Νοβάρτις εκεί που την είχε φτάσει, πριν ανατραπεί ανοήτως από τους 120 κατασκευαστές της σκευωρίας .

Και τώρα έχουμε την πραγματική σκευωρία. Που είναι η συγκάλυψη. Αυτή είναι η μεγάλη σκευωρία.

Τι έγινε, τι έγινε θα μου πείτε, διότι δεν τα ξέρουμε κι όλα, ειδικά όταν τα Μου-Μου-Σου, τα μέσα μαζικής σιωπής, τέτοια νέα τα εξαφανίζουν στην χώρα που κατρακύλησε τελευταία στην Ευρώπη στην ελευθερία του τύπου τώρα και στην Δημοκρατία.

ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Και τώρα το παραμύθι για το πόσα όπλα πήγαν στην Ουκρανία. Αδειάσανε τα νησιά του βορίου Αιγαίου για να τα στείλουν στον Ζαλένσκι.

  • 2.100 ρουκέτες
  • 3.200.000 φυσίγγια
  • 17.000 πολύτιμα βλήματα πυροβολικού 155 χιλιοστών.
  • 1.100 φορητούς αντιαρματικούς πυραύλους

Μην στεναχωριέστε, έρχεται τώρα ο γερμανός θα τα ξαναγοράσουμε πάλι. Θα πάρουμε πιο καινούργια εμείς, τους κοροιδέψαμε, τους δώσαμε τα τελευταία. Έρχεται ο Σολτς να πουλήσει κι αυτός.

Μη μας βάζετε με το ζόρι σε έναν πόλεμο, γιατί οι έλληνες αυτό που ξέρουν καλά να κάνουν είναι να βοηθούν τους συνανθρώπους τους. Δεν είναι η δουλειά μας να στέλνουμε φυσίγγια, δεν έχουμε τα κότσια να σηκώσουμε το βάρος των κυρώσεων ότι που σηκώσαμε κεφάλι από τα μνημόνια. Το αστείο με την ΔΕΗ και τους λογαριασμούς δεν πάει άλλο. Ο κόσμος έχει φτάσει το μη περαιτέρω. Σταματήστε τα αστεία και βρείτε λύσεις τώρα.

Να σταματήσει αυτό το ράλι κερδοσκοπίας. γιατί αν, αν, αν ξεσηκωθεί ο έλληνας κανείς δεν θα τον σταματήσει

ΓΙΑΤΙ ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

  • Ο Τράγκας δείχνει που έχει φτάσει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Διότι αυτά δεν είναι χρήματα που βγαίνουν από την δουλειά. Δεν ήταν κι η Όπρα ο Τράγκας. Αλλά δάγκωνε δυνατά, ήταν η κόμπρα.
  • Ένα πουλί αγάπη μου, ένα πουλί μου ‘ καψε το σπίτι μου. Αυτή είναι η μοίρα μου. Από πουλί θα πάω. Ποιο πουλί αγάπη μου; Το καρβουνοπούλι. Έγινε κάρβουνο το τσόνι απάνω στον στύλο και μου σαβουριάστηκε στα δέντρα.
  • Να παραιτηθεί τώρα ο αρχηγός της Πυροσβεστικής της Ρουμανίας γιατί ακόμα να έρθουν να μας σώσουν, γαμώ το κέρατο μου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα