Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Οι κραυγές της Σαγκάης, μαλλιά κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ και το Μινχάουζεν

Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Οι κραυγές της Σαγκάης, μαλλιά κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ και το Μινχάουζεν
EUROKINISSI, INTIME, AP PHOTOS - 24MEDIA LAB

"Στο Στόμα του Λάκη" αυτή τη βδομάδα: το πιο σκληρό lockdown μέχρι τώρα, η πολεμική βιομηχανία που παίρνει την σκυτάλη από την φαρμακευτική, το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ

Κάνε εγγραφή στο Podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

00:25 Τι συμβαίνει στη Σαγκάη;

08:27 Πάσχει η Ρουλα από «σύνδρομο Μινχάουζεν»;

17:26 Η αστική αυτοπεποίθηση του Τσακαλώτου, το αλεξικέραυνο Πολάκης κι ο «ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει» Τσίπρας

19:26 Ο Ανδρουλάκης κι ο «εγωισμός της καρέκλας» που διέλυσε το ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Η ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΣΤΗ ΣΑΝΓΚΑΗ

Θα έχετε δει τις εικόνες, τις εφιαλτικές εικόνες, όπου άνθρωποι με λευκές στολές, για να συμβολίζουν την καθαριότητα, την καθαρότητα με κάτι μακριά μηχανήματα που μοιάζουν σαν όπλα, αρπάζουν τους ανθρώπους, αρπάζουν τα κατοικίδια, τα σκυλιά τους, τα γατιά τους, διότι κολλάνε covid; Διότι νοσούν κι αυτά; Αρπάζουν τις ζωές τους από το δρόμο, σαν απαγωγείς.

Με πρόσχημα την υγεία ενός λαού, έχουν αρρωστήσει όλη την υφήλιο, όπου κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για το τι νιώθει για αυτή την ασφυξία, για αυτόν τον παραλογισμό, απαγάγουν στην κυριολεξία ανθρώπους με την βία και ή τους εμβολιάζουν με το ζόρι ή τους κλείνουν υποχρεωτικά στα σπίτια.

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αν ήταν φόρεμα το σύνδρομο Μινχάουζεν θα της ταίριαζε απόλυτα της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η συναισθηματική απόσταση που υπάρχει στις καινούργιες φωτογραφίες από τις παλαιότερες εξηγεί, αλλά δεν αποδεικνύει τις αποφάσεις μέσα της.

Είναι αλήθεια ότι η συμπτωματολογία της γυναίκας αυτής μοιάζει πολύ διότι το σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου αντιμετωπίζεται εξαιρετικά δύσκολα. Τι δυσκολεύει την κατάσταση; Ότι ο πάσχων ψεύδεται συνεχώς. Και ακόμα και να θεραπευτεί μπορεί να επαναλάβει την συμπεριφορά του, αυτή του ψεύδους.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του συνδρόμου που κυρίως είναι η μητέρα του παιδιού, είναι πολύ φιλικοί και συνεργάσιμοι με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, επιζητούν την συμπόνια και την προσοχή. Μοιάζουν να ανησυχούν υπερβολικά πολύ για το παιδί τους. Θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, δεν βλέπουν τίποτα κακό στην συμπεριφορά τους.

Και βέβαια όλο αυτό σε σιγανή φωτιά που λένε και οι σεφ, εννοώ την σχέση της με τον Μάνο, οι οποίες πυροδοτούν το σύνδρομο. Όλα είναι αυτός. Γίνονται γι΄ αυτόν. Το σύνδρομο Μινχάουζεν αγκαλιά με το σύνδρομο «θέλω αυτό τον γκόμενο για πάντα».

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Μαλλιά κουβάρια έχουνε γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοστάτη τον Τσακαλώτο, τον έχοντα αστική αυτοπεποίθηση και πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, που φαίνεται να σιγοντάρεται κι από κύκλους της αστικής αυτοπεποίθησης, οι οποίοι του έχουν βάλει ότι θα τον στηρίξουν στο αστικής προέλευσης όνειρο του, διότι σε μία απλή αναλογική οι ομπρέλες παίζουν χρήσιμο ρόλο αλλά χρειάζονται και καταιγίδες για να ανοίξουν οι ομπρέλες.

Δημιουργούν μια τεχνητή καταιγίδα, πλακωνόμαστε και με τον Πολάκη, επειδή αυτός έχει την κακή δημοσιότητα και συνδέουμε την διαφωνία μας με τον άνθρωπο που θέλει να λειτουργεί σαν αλεξικέραυνο, να μαζεύει όλους τους θυμούς των άλλων επάνω του και να παίρνει κάθε φορά την δημοσιότητα από τα μεγάλα γεγονότα του κόμματος του.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΜΩΣ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.

  • Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και αυτό το Μεγάλο Σάββατο, θα αναστηθεί μόνος του ο Χριστός, διότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι ζήσαμε και ζούμε πολλές Μεγάλες Πέμπτες χωρίς προσδοκία του Σαββάτου της Ανάστασης.
  • Γελάω και μ΄αυτούς τους τίτλους «Σπάει την σιωπή της η Πισπιρίγκου» που δεν έχει βάλει γλώσσα μέσα της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα