Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Το τζάμπα του Οικονόμου και το νηστικό “φιλότιμο” του Αυτιά

Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Το τζάμπα του Οικονόμου και το νηστικό “φιλότιμο” του Αυτιά

"Στο Στόμα του Λάκη" αυτή τη βδομάδα: ο Ρουβίκωνας και η ΔΕΗ, το ΝΑΤΟ και η Ουκρανία, η Άνοιξη κι ο Μάης.

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ

Κάνε εγγραφή στο Podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

00:23 Πώς εννοεί το τζάμπα ο Βασίλης Οικονόμου και το πώς φιλότιμο ο Γιώργος Αυτιάς;

07:46 Ποια ακριβώς είναι η προστασία που μας παρέχει το ΝΑΤΟ;

09:56 Γιατί ο Μητσοτάκης μοιάζει να έχει κυβερνήσει τρεις τετραετίες;

16:23 Με ποιους μιλούσε στο τηλέφωνο η Πισπιρίγκου;

21:55 Μια ιστορία από τα φοιτητικά μου χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ

Ο Τύπος, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν δημοσιεύουν την προκήρυξη του Ρουβίκωνα. Ό,τι πρέπει να διαβάσει ο άνθρωπος και να διαφωνήσει έστω με αυτά που λέει ο Ρουβίκωνας. Και πάνε και τα βάζουνε με τον Θεοδωρικάκο γιατί δεν προέβλεψε να φυλάξει πιο καλά τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Βρήκαν να το αλλάξουν και πάλι το θέμα. Αλλά ο κ. Θεοδωρικάκος ο οποίος δεν έπιασε τον δολοφόνο του Καραιβάζ.

Όπως και ο Χρυσοχοίδης δεν έπιασε κανέναν από αυτούς που δολοφονούν κάθε μέρα και με δύο φρασούλες ο υπόκοσμος κάνει καθαριότητα στον χώρο του, ξεμπερδεύουν με αυτό τον χαμό των δολοφονιών, έπιασε λοιπόν τον νεαρό που κλώτσησε την γάτα και πολύ καλά έκανε αλλά από τους δολοφόνους που παίρνουν παραγγελίες δεν μπορούν να πιάσουν κανέναν.

Είναι γάτα, είναι γάτα ο κοντός με την γραβάτα.

Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Και ο Ρουβίκωνας βρέθηκε έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, με ένα πανό που έγραφε “Ο τζάμπας ζει και είναι στη Βουλή”. Τουλάχιστον ο τζάμπας Βασίλης Οικονόμου, γνωστός για τις πολιτικές του μεταπηδήσεις. Έχει περάσει και από ΠΑΣΟΚ, έχει περάσει και από ΔΗΜΑΡ, τώρα βρίσκεται στο σαλόνι της εξουσίας, στην Νέα Δημοκρατία, ο οποίος δήλωσε “Δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα, ούτε του δωρεάν, και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του”.

18 ακίνητα έχει στην κατοχή του ο κ. Οικονόμου και χρέος 295.000 € στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων, και ανήκει σε ένα κόμμα που χρωστάει 340 εκατομμύρια ευρώ σε μία τράπεζα, η οποία δε σηκώνει το τηλέφωνο να πάρει να ζητήσει κανα εκατομμύριο, απλά καλεί τους πατριώτες Έλληνες να έχουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα και στην τράπεζα αυτή, για να τα παίρνει η τράπεζα να τα δίνει στα κόμματα και να μην τα ζητάει ποτέ πίσω. Ο Βασίλης Οικονόμου λοιπόν, αυτά είπε.

Η ΔΕΗ ΘΕΛΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

Ο Γιώργος Αυτιάς έπαιξε συγκινημένος στην εκπομπή του μια γυναίκα, φιλότιμη. Η οποία τι έκανε, η φιλότιμη αυτή γυναίκα, δεν έτρωγε τρεις μέρες για να πληρώσει την Δ.Ε.Η., δηλαδή όχι τη ΔΕΗ αλλά τα 16 εκατομμύρια € παραπάνω μπόνους που έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος ο κύριος Στάσσης, και τα άλλα παιδιά της Δ.Ε.Η. που μπόρεσαν και χρεώσανε όλη την ελληνική κοινωνία με αβάσταχτους λογαριασμούς ρεύματος.

Λοιπόν έχουμε δύο προτάσεις να διαλέξουμε. Ή την πρόταση του Γιώργου Αυτιά και του Σκάι, φιλοτιμία, δεν τρώτε 3,10,20 μέρες, όσο αντέχει η φιλοτιμία του καθενός, αλλά έχετε την λάμπα αναμμένη και τα golden boys να χτίζουν βίλες εις υγείαν των κορόιδων.

Ή ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ.

  • Ήρθαν κι οι βασιλιάδες του Βελγίου. Αυτή η γυναίκα του ντύθηκε παπαρούνα λες κι επισκεπτόταν το Μπάκιγχαμ. Πολύ βασιλεία τον τελευταίο καιρό, ακροδεξιοί χουντικοί στα κανάλια, βασιλιάδες στο Μαξίμου, που πήγε αυτή η ταπεινή Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ανήκομεν εις την Δύσιν.
  • Με τον Παπανδρέου να απαντά: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Με τον ανιψιό Καραμανλή να απαντά: Η Ελλάδα ανήκει στον καναπέ της. Με τον Γιωργάκη να απαντά: Η Ελλάδα ανήκει στους δανειστές της. Με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο να τρέχουν και να μην φτάνουν. Με τον Τσίπρα να φτάνει και να τα αλλάζει στο τέλος. Και με τον Μητσοτάκη: Η Ελλάδα ανήκει στο Μητσοτακέικο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα