Αυτά είναι τα 5 καλύτερα αντηλιακά για προστασία στην πόλη (και όχι μόνο)

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα αντηλιακά για προστασία στην πόλη (και όχι μόνο)

Τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου για κάθε τύπο δέρματος για προστασία στην πόλη, τα οποία είναι απαραίτητα ακόμα και όταν έχει συννεφιά!

Πρέπει οπωσδήποτε να εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα το αντηλιακό προσώπου, όλο τον χρόνο. Η χρήση αντηλιακού με SPF καθημερινά εμποδίζει τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, δηλαδή την καταστροφή του δέρματος και τον αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του δέρματος.

Ενόψει της άνοιξης αλλά και του καιρού που έχει ξεκινήσει αισθητά να βελτιώνεται, ήρθε η ώρα να βάλετε στην καθημερινότητά σας τη χρήση αντηλιακού προσώπου. Μπορεί οι βουτιές στη θάλασσα να αργούν για λίγο ακόμα αλλά ρίξτε από τώρα στο νεσεσέρ σας το ιδανικό αντηλιακό για την επιδερμίδα σας.

Μη διστάσετε να συμβουλευτείτε και τον/τη δερματολόγο σας.

Vichy Capital Soleil Velvety Creme Spf50+, 50ml

Vichy Capital Soleil Velvety Creme Spf50+ Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Πολύ Υψηλής Προστασίας για Βελούδινη Επιδερμίδα 50ml

Πολύ υψηλή προστασία σε βάθος, για υγιές & λαμπερό μαύρισμα. Ενάντια στα ηλιακά εγκαύματα & τις καφέ κηλίδες.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ UV ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ.

Για την καταπολέμηση των βλαβερών επιπτώσεων των UV και την προστασία του πολύτιμου «γενετικού κεφαλαίου» της επιδερμίδας, τα Εργαστήρια Vichy ενσωμάτωσαν στην κρέμα προσώπου ένα σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl® για προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB με μεγάλη φωτοσταθερότητα.

Η επιδερμίδα προστατεύεται από τα εγκαύματα και τη φωτογήρανση χαρίζοντας σας ενα λαμπερό μαυρισμα.

Η υποαλλεργική σύνθεση ΧΩΡΙΣ PARABEN είναι δερματολογικά ελεγμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Περιέχει καταπραϋντικό και τονωτικό Ιαματικό Νερό της Vichy.

Η εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό οξύ σύνθεση της κρέμας με το λεπτό άρωμα εγγυάται εύκολη εφαρμογή χωρίς λευκά σημάδια και ίχνη λιπαρότητας.

LA ROCHE POSAY Anthelios UVMUNE 400 Invisible Fluid Parfume SPF50+ 50ml

Το αντηλιακό της La Roche Posay είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Χαρακτηριστικά

  • Για το ευαίσθητο ή αντιδραστικό δέρμα. Επίσης κατάλληλο για το αλλεργικό στον ήλιο δέρμα.
  • Μπορεί να εφαρμοστεί γύρω από τα μάτια. Δεν τσούζει τα μάτια. Υποαλλεργικό.
  • Εξαιρετικά λεπτόρρευστη. Αόρατο φινίρισμα. Μη λιπαρό. Μη κολλώδες.
  • Με Ιαματικό Νερό La Roche-Posay.

Intermed Luxurious Sun Care Face Cream SPF50+ Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ, 75 ml

Η Luxurious Sun Care Face Cream είναι μια ευρέος φάσματος & υψηλής αντηλιακής προστασίας κρέμα προσώπου με υαλουρονικό Οξύ, βιταμίνη Ε και ειδικό συνδυασμό UV Φίλτρων που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνει σε βάθος και προάγει τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.

Συσκευασία: 75ml

  • Μεταξένια σύνθεση που δε λευκαίνει
  • Δεν αφήνει γυαλάδα και αίσθηση λιπαρότητας
  • Ματ αποτέλεσμα
  • Αδιάβροχη σύνθεση
  • Χωρίς paraben, οινόπνευμα & τεχνητά χρώματα/αρώματα
  • Δερματολογικά ελεγμένο.

Biotherm Waterlover Face Sunscreen SPF30

Το αντηλιακό της Biotherm είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

  • Περιοχή Χρήσης: Προσώπου
  • Δείκτης Αντηλιακής Προστασίας (SPF): 30SPF
  • Υφή: Κρέμα
  • Χρώμα: Χωρίς Χρώμα
  • Αδιάβροχο

FREZYDERM SUN SCREEN VELVET FACE SPF50+

H Frezyderm sun Screen velvet face παρέχει μια πρωτοποριακή διάφανη αντηλιακή προστασία προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή μ’ ένα άγγιγμα. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology η μοναδική σύνθεσή του αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ όψη για 6 ώρες απορροφώντας το σμήγμα και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Η διάφανη, μη λιπαρή υφή του δεν αφήνει λευκή χροιά και το καθιστά άριστη βάση για μακιγιάζ. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο. – Βελούδινη αίσθηση – Ματ όψη για 6 ώρες, απορροφώντας τη λιπαρότητα και το σμήγμα – Απάλυνση της όψης των ρυτίδων – Δεν αφήνει λευκή χροιά – Ανθεκτικότητα στο νερό – Επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει – Μη λιπαρή υφή. Δερματολογικά ελεγμένο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα