Εισέρχεται στην ελληνική αγορά η TaiShan – Αποκλειστικός αντιπρόσωπος η VEGGA

Διαβάζεται σε 2'
Εισέρχεται στην ελληνική αγορά η TaiShan – Αποκλειστικός αντιπρόσωπος η VEGGA

Μετά από μια θριαμβευτική πορεία στην Ασία, η TaiShan, κορυφαίος κατασκευαστής αθλητικού εξοπλισμού, ανακοινώνει την είσοδό της στην ευρωπαϊκή αγορά και εμπιστεύεται τη VEGGA ως εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για την Ελλάδα με αποκλειστική συνεργασία σε Μπάσκετ, Στίβο και Ενόργανη Γυμναστική

Με περισσότερα από 45 χρόνια παρουσίας σε δεκάδες χώρες και έχοντας αποδείξει τη δέσμευσή της στην ποιότητα ως αποκλειστικός προμηθευτής 1000+ αθλητικών διοργανώσεων παγκοσμίου φήμης, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο (2021), η TaiShan δίνει δυναμικό παρόν σε Ευρώπη και Αμερική.

Η VEGGA , εταιρία με σημαντική και σταθερή παρουσία του αθλητικού εξοπλισμού και του εξοπλισμού παιδικών χαρών σε ολόκληρη την Ελλάδα από το 2002, εξελίσσεται και ορίζει τις εξελίξεις στον χώρο του αθλητισμού.

Η είσοδος της TaiShan στην εγχώρια αγορά φέρνει μεγάλες αλλαγές στο τοπίο του επαγγελματικού αθλητικού εξοπλισμού κάθε επιπέδου, σηματοδοτώντας μία νέα αρχή σε αθλητικές επαγγελματικές και ερασιτεχνικές διοργανώσεις.

Η ελληνική αγορά θα έχει πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για κλασικό αθλητισμό, ενόργανη γυμναστική και πλήθος άλλων αθλημάτων, πάντα εστιάζοντας στην καινοτομία, τα υλικά υψηλής ποιότητας και τις προηγμένες τεχνικές κατασκευής σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η πανελλαδική εμβέλεια της VEGGA με βαθιά κατανόηση στις εγχώριες απαιτήσεις την καθιστά ιδανικό συνεργάτη του κινεζικού κολοσσού, με τις δύο εταιρείες να δηλώνουν ενθουσιασμένες για τη συνεργασία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα