Η αφίσα της σειράς "Milky Way" του Βασίλη Κεκάτου MEGA, Foss Productions Glykeria Pappa

ΓΙΑΤΙ ΤΟ “MILKY WAY” (ΘΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του MEGA με τίτλο “Milky Way”, που υπογράφει ο Βασίλης Κεκάτος. Και πιστεύουμε πως είναι το No1 για φέτος.

Μικρή γοητευόμουν από το διάστημα, τους πλανήτες, τον γαλαξία. Στις θερινές κατασκηνώσεις, γίνονταν σε ορεινά μέρη με ψηλό υψόμετρο, τα βράδια μπορούσες να δεις εκατοντάδες άστρα να λάμπουν στον ουρανό. Ξεχωρίζαμε με γυμνό μάτι την Μικρή Άρκτο, την «ζωγραφίζαμε» στον αέρα και ονειρευόμασταν πως ήμασταν αστροναύτες, αιωρούμασταν ανάμεσα σε μπλε και μωβ νέφη, παρατηρούσαμε τη Γη από μακριά.

Κάπως έτσι, σε παρόμοια διαστημικά μονοπάτια, σε φαντασιακά σύμπαντα γεμάτα αστέρια και πλανήτες και απόκοσμη ομορφιά, ταξιδεύει και το μυαλό της 17χρονης Μαρίας, της κεντρικής ηρωίδας στη νέα σειρά του Βασίλη Κεκάτου με τίτλο “Milky Way”, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου στο MEGA. Μόνο που η πραγματικότητα έρχεται να την προσγειώσει απότομα και να της επιβάλει τον σκληρό ρεαλισμό, σε όλες του τις διαστάσεις.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ

Η Μαρία, λοιπόν, ζει σε μία (ανώνυμη) ορεινή πόλη, είναι τελειόφοιτη Λυκείου και ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Βυθισμένη στις σκέψεις της, ανεβάζει Tik-Tok βιντεάκια με τις φίλες της, σκρολάρει στα social media και προσπαθεί να «προφτάσει» τις τάσεις της ηλικίας της, οι οποίες στην επαρχία φτάνουν με μικρή καθυστέρηση από τις μεγαλουπόλεις. Ανυπομονεί να φύγει από το ασφυκτικό περιβάλλον της κλειστής κοινωνίας και να ζήσει το περίφημο «αθηναϊκό όνειρο».

Ωστόσο, μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της περιοχής και που και δεν έχει φανταστεί ποτέ να ξεφύγει από τον μικρόκοσμό του. Χωρίς φιλοδοξίες, χωρίς όνειρα, αρκείται σε όσα έχει. Ακόμη κι αν κάποιες φορές του έχει περάσει από το μυαλό πως θα μπορούσε να εξελιχθεί, αφήνει τη σκέψη να «γλιστρήσει» και επιστρέφει σε αυτά που ξέρει.

Η συντηρητική, ελληνική, οικογένεια της Μαρίας, σοκάρεται αλλά «αγκαλιάζει» το απρόσμενο νέο της εγκυμοσύνης της. Μα πώς θα μπορούσε να κάνει αλλιώς; Η μητέρα της είναι κοντά στη θρησκεία, άλλωστε το ίδιο είχε κάνει όταν είχε μείνει έγκυος κι εκείνη σε νεαρή ηλικία. Ο πατέρας της δεν μπορεί να πει πολλά, έχει από καιρό παραιτηθεί από τη ζωή και αφεθεί στη μοίρα του. Η γιαγιά της, προσπαθεί να είναι «εκεί», αλλά δεν την λαμβάνει και κανείς σοβαρά υπόψιν.

Ο Τζο και η Μαρία στο "Milky Way"
Ο Τζο και η Μαρία στο "Milky Way" MEGA

Θα μπορούσε, άραγε, να βρει αποκούμπι στον «περίεργο», καινούργιο, συμμαθητή της, που μετακόμισε πρόσφατα στην πόλη; Ο Τζο έφτασε από την Αθήνα, προκειμένου να «συμφιλιωθεί» με τον αποξενωμένο πατέρα του, έπειτα από πιέσεις της μητέρας του. Είναι, ομολογουμένως, ένα αγόρι που ξεχωρίζει, από πολλές απόψεις: για τα βαμμένα του νύχια, το ιδιαίτερο ντύσιμό του, το συμμετρικό κούρεμά του και, κυρίως, τον αυθορμητισμό του, την μαγκιά του, την σιγουριά ότι μπορεί να τα καταφέρει μόνος του.

Αν και μοιάζουν να κοντράρονται, η Μαρία και ο Τζο ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, συναισθήματα, εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις, στον δρόμο προς την ενηλικίωση. Καθώς η Μαρία αρχίζει να συνειδητοποιεί πως οι περιορισμοί αυξάνονται επικίνδυνα και ο κλοιός γύρω της στενεύει, θα βρεθεί αντιμέτωπη με το μεγάλο της δίλημμα, ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά είναι και σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να γίνει.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ “MILKY WAY” ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Το “Milky Way” δεν είναι απλώς μια ακόμα σειρά μυθοπλασίας που έρχεται για να καθηλώσει. Μην περιμένετε «συγκλονιστικές εξελίξεις που θα κόψουν την ανάσα», ούτε συνταρακτικές δολοφονίες, παράνομους έρωτες, οικογενειακά μυστικά που βγαίνουν στο φως. Δεν είναι σειρά εποχής και δεν βασίζεται σε κάποιο μυθιστόρημα (όπως οι περισσότερες φέτος). Δεν είναι δραματική, ούτε αστυνομική, ούτε κωμική, δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουμε δει ως τώρα στην ελληνική τηλεόραση.

Είναι μία μίνι σειρά, ή αλλιώς μια μεγάλη ταινία, χωρισμένη σε μέρη, εν προκειμένω σε επεισόδια. Ο δημιουργός της, που υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία, «παντρεύει» τη μεγάλη με τη μικρή οθόνη, «παίζει» στην τηλεόραση με όρους «σινεμά», και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Η κινηματογραφική αισθητική, η ονειρική φωτογραφία, το βάθος των χαρακτήρων, η ευαισθησία και η σύζευξη ρεαλισμού και φαντασίας, συνθέτουν ένα έργο – «κόσμημα», που θα απασχολήσει όσο καμία άλλη σειρά φέτος.

Οι πρωταγωνιστές του "Milky Way"
Οι πρωταγωνιστές του "Milky Way" Foss Productions

Ο Βασίλης Κεκάτος δημιούργησε μια τρυφερή και βίαιη ιστορία ενηλικίωσης και την μετέτρεψε σε μία ονειρικά ευαίσθητη και αφοπλιστικά ειλικρινή σειρά, από την οποία δεν λείπουν οι «δόσεις» συγκίνησης και χιούμορ. Όπως ακριβώς είναι η ίδια η ζωή. Είναι ένα teen drama, που απευθύνεται στη νέα γενιά, αλλά και σε όσους (μεγαλύτερους) έχουν τα αφτιά, το μυαλό και την καρδιά τους ανοιχτά.

Πρόκειται για μια σύγχρονη σειρά, που ανταποκρίνεται στο σήμερα σε όλες τις εκφάνσεις της: στους ήρωες, στη γλώσσα, στη θεματολογία, στους προβληματισμούς που «ταλανίζουν» τα μυαλά και τις ψυχές πολλών νέων ανθρώπων – κι ας κάνουμε ότι δεν τα βλέπουμε. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η ταυτότητα, οι αμβλώσεις, οι περιορισμένες ευκαιρίες, η άγνοια, η ημιμάθεια και τα ταμπού γύρω από το σεξ, η πατριαρχία, τα social media, η «αγία ελληνική οικογένεια», όλα παρουσιάζονται μέσα από ένα ανεπιτήδευτα και αβίαστα σύγχρονο και μοντέρνο πρίσμα, μέσα από τα μάτια των νέων ανθρώπων.

Παράλληλα, η σειρά παρουσιάζει τον queer πρωταγωνιστή, όχι με τον τρόπο που έχουμε δει στη μυθοπλασία τελευταίως. Δηλαδή, χωρίς δράμα και βία και απόρριψη. Εδώ, φωτίζεται μια άλλη πλευρά της πραγματικότητας, εκείνη που περιλαμβάνει ελπίδα και αισιοδοξία και αγάπη. Δεν εκβιάζεται η συγκίνηση, αλλά αποτυπώνεται η ζωή των παιδιών μας στις αληθινές της διαστάσεις. Η «αλήθεια», αυτή είναι, ίσως, η λέξη-κλειδί που μπορεί να εκφράσει καλύτερα τη σειρά του Βασίλη Κεκάτου.

Σκηνή από το "Milky Way"
Σκηνή από το "Milky Way" MEGA

Το εξαιρετικό καστ έρχεται να προστεθεί στα τεράστια «συν» του “Milky Way”. Στο πλάι δημοφιλών και αγαπημένων ηθοποιών, όπως οι Γιούλικα Σκαφιδά, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Θέμις Μπαζάκα, «ξεδιπλώνουν» το ταλέντο τους νέα και φρέσκα πρόσωπα της καλλιτεχνικής Ελλάδας, που έχουν πολλά να πουν, όπως ακριβώς και οι ήρωές τους. Η καινούργια «φουρνιά» των ηθοποιών, όπως οι Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Στυλιάνα Ιωάννου, θα μας απασχολήσουν σίγουρα στο μέλλον.

Ο «ΧΡΥΣΟΣ» ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΚΑΤΟΣ

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης και σεναριοράφος Βασίλης Κεκάτος, αποτελεί μια «φωτεινή» περίπτωση καλλιτέχνη. Πρόκειται για την «παρθενική» δουλειά του στην τηλεόραση, αφού δραστηριοποιείται στον χώρο του κινηματογράφου, όπου και έχει λάβει πολλές διακρίσεις. Το 2019 βραβεύτηκε με Χρυσό Φοίνικα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών για την ελληνογαλλική ταινία μικρού μήκους «Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς», την οποία σκηνοθέτησε και συνέγραψε. Είναι ο πρώτος Έλληνας σκηνοθέτης ταινιών μικρού μήκους, που σηκώνει τον Χρυσό Φοίνικα!

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Βασίλης Κεκάτος
Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Βασίλης Κεκάτος MEGA

Ο νεαρός σκηνοθέτης, ακόμη αναρωτιέται πώς βρέθηκε από το σινεμά στην τηλεόραση, πώς από τις ολιγόλεπτες ταινίες γράφει τώρα 45λεπτα επεισόδια μιας σειράς. «Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου» δήλωσε στο media event που διοργάνωσε το MEGA, όπου προβλήθηκαν τα δύο πρώτα επεισόδια. Όπως ανέφερε, όταν του ανέθεσαν να γράψει μία σειρά, του έδωσαν και την απόλυτη ελευθερία να φτιάξει ό,τι θέλει. «Σκέφτηκα να γράψω μια ιστορία για την οποία αποκλείεται να μου έλεγαν “ναι”. Τελικά, μου είπαν “ναι” και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό», είπε.

Σκέφτηκα να γράψω μια ιστορία για την οποία αποκλείεται να μου έλεγαν “ναι”. Τελικά, μου είπαν “ναι” και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη milkyway (@milkyway.tvseries)

Η σειρά χαρακτηρίζεται από πολλούς «τολμηρή», λόγω της θεματικής της, της ελευθερίας της και της επιλογής της να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της – όπως συνηθίζει να κάνει η κοινωνία μας. Όμως, ο Βασίλης Κεκάτος δεν το βλέπει έτσι. Ούτε και ανέλυσε το πώς θα προσαρμοστεί στα τηλεοπτικά δεδομένα. «Δεν φοβήθηκα, γιατί δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτή η σειρά, οπότε μπήκα με άγνοια κινδύνου. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι κάνω μια σειρά όπως αυτές που έχω δει. Ανακάλυψα στην πορεία τι είναι, μπορεί και να μην το έχω ανακαλύψει ακόμα. Στο μυαλό μου ήταν σαν μια μεγάλη ταινία, με πολλά πρόσωπα και πολλούς χαρακτήρες», είπε.

Οι χαρακτήρες είναι το επίκεντρο, πάντως, της ιστορίας. «Όταν διερωτήθηκα μέσα μου “πώς θα το κάνω αυτό το πράγμα”, δηλαδή αν θα είναι character driven ή plot driven, αν δηλαδή η ροή του έργου θα έχει να κάνει με την πλοκή ή με τους χαρακτήρες, αποφάσισα κατευθείαν με τους χαρακτήρες. Σκέφτηκα ότι έχει περισσότερο ενδιαφέρον να δεις ανθρώπους που κάπως σε αφορούν και να δεις πού πάνε, πού οδηγούνται και πού θα καταλήξουν, αν καταλήξουν κάπου» δήλωσε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

«ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ»

Προσγειωμένος, ταπεινός, με αγάπη για τους συναδέλφους του, αυτοσαρκαστικός και με πολύ χιούμορ, ο Βασίλης Κεκάτος δεν σκοπεύει και δεν θέλει «να περάσει κανένα μήνυμα προς το κοινό». Δεν έφτιαξε μια διδακτική σειρά, ούτε και είχε ή έχει ως στόχο να κάνει την κοινωνία καλύτερη. Θεωρεί, άλλωστε, πως «αν ο κόσμος περιμένει την αλλαγή από την τηλεόραση, είναι εντελώς χαμένος».

Όπως είπε ο ίδιος: «Δεν πιστεύω ότι η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη να δει αυτό που φτιάξαμε. Αλλά δεν σημαίνει και κάτι αυτό. Δεν ξέρω αν πράγματι αλλάζει κάτι με την Τέχνη. Είναι μία μικρή σπίθα, που μπορεί να γίνει παρανάλωμα ή να σβήσει αμέσως. Εμείς πήγαμε να φτιάξουμε μία φωτιά μέσα στο χιόνι. Δεν έχω ελπίδες ότι θα αλλάξει κάτι. Ξέρουμε ότι κάναμε αυτό που θέλαμε και ότι προσπαθούμε για κάτι, όχι μόνο ως καλλιτέχνες, αλλά και ως άνθρωποι».

Δεν πιστεύω ότι η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη να δει αυτό που φτιάξαμε. Αλλά δεν σημαίνει και κάτι αυτό.

«Δεν είναι ότι εμείς είμαστε γαμάτοι και θα κάνουμε την κοινωνία καλύτεροι, απλά έχουμε κάποιες διαφορετικές απόψεις, λίγο πιο σύγχρονες. Ελπίζουμε οι ιστορίες του “Milky Way” να μπουν στα σπίτια των ανθρώπων και να τις συζητήσουν, να τους προβληματίσουν. Σίγουρα, κάποιοι θα βαρεθούν, άλλοι θα τσαντιστούν και θα υπάρξουν και εκείνοι που θα συγκινηθούν. Μακάρι να συγκινηθούν όσο περισσότεροι γίνεται, για να υπάρξουν κι άλλες ιστορίες λίγο πιο δύσκολες από το σύνηθες εύπεπτο υλικό της τηλεόρασης» συμπλήρωσε.

Ο ταλαντούχος δημιουργός «φωτίζει» τη σύγχρονη πραγματικότητα, από μια άλλη οπτική. Ακόμη κι αν η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια «μιλά» για σημαντικά κοινωνικά θέματα, ο ίδιος το κάνει αλλιώς. «Παρακολούθησα κάποιες σειρές τελευταίως, για να το δω το κοινό στο οποίο θα απευθυνθούμε. Είδα άντρακλες να κοπανάνε δέντρα και κάποια να βιάζεται και κάτι τρομακτικό να γίνεται. Νομίζω στον κόσμο αρέσει πολύ η φρίκη. Γιατί τη βλέπει στο “γυαλί” και μετά λέει “εντάξει, εγώ καλός είμαι, έχω ρίξει μόνο ένα χαστούκι”. Εγώ δεν θέλω να δείξω αυτό, χέστηκα. Πιστεύω ότι είναι αρκετό μέσα στην κοινωνία. Θεωρώ ότι πρέπει να δούμε και κάτι άλλο. Μπορούμε να δούμε και έναν πατέρα που το παιδί του είναι γκέι και δεν του ρίχνει ένα χαστούκι. Αρκετά μ’ αυτό», εξήγησε.

Όσο για τη δράση της σειράς που τοποθετείται στην επαρχία, είναι επειδή του θυμίζει τη δική του ζωή και τον τρόπο που μεγάλωσε. «Είμαι επαρχιώτης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κεφαλλονιά. Γνωρίζω τον κόσμο της επαρχίας και μου είναι πιο εύκολο να μιλήσω για αυτό. Άνοιγα και έβλεπα χωράφι, όχι την μπουγάδα του απέναντι. Ένας βασικός άξονας της ιστορίας είναι τα παιδιά που θέλουν να φύγουν από την επαρχία. Τα παιδιά στην πόλη συνήθως δεν έχουν τάσεις φυγής. Όταν είδαν τα πρώτα επεισόδια οι κολλητοί μου μού είπαν: «Μαλάκα, εμείς είμαστε αυτοί. Σαν να ακούω τον πατέρα μου, την οικογένεια μου». Κι εμείς, θέλαμε να φύγουμε. Αυτή η αίσθηση της ασφυξίας δεν ξέρω αν υπάρχει εδώ στην Αθήνα» δήλωσε.

Ένας βασικός άξονας της ιστορίας είναι τα παιδιά που θέλουν να φύγουν από την επαρχία. Όταν είδαν τα πρώτα επεισόδια οι κολλητοί μου μού είπαν: «Εμείς είμαστε αυτοί».

Τέλος, ο Βασίλης Κεκάτος εξήγησε πως έμπνευσή του για τη σειρά ήταν η νέα γενιά, από αυτήν γοητεύτηκε και για αυτήν μιλά στο “Milky Way”: «Η επόμενη γενιά είναι το μέλλον. Αυτό με γοήτευσε για να τη θέσω στο επίκεντρο και ο μοναδικός μου φόβος ήταν πώς θα την υπηρετήσω σωστά. Το να μιλήσω τη γλώσσα της νέας γενιάς δεν ήταν και πολύ δύσκολο. Είναι η γλώσσα του ίντερνετ και των social media, οπότε μιλάμε για μία παγκόσμια γλώσσα. Κι ενώ είναι πολύ εύκολο να την αφουγκραστώ, δεν είναι το ίδιο εύκολο να την αναπαράξω. Ελπίζω να τα κατάφερα. Δεν θέλω τα νέα παιδιά να νιώσουν προδομένα από μένα. Αυτό θα με πληγώσει πολύ».

Σκηνή από το "Milky Way"
Σκηνή από το "Milky Way" MEGA

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Το “Milky Way” έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στον Διεθνή Διαγωνισμό του Φεστιβάλ Series Mania στη Γαλλία τον Μάρτιο του 2023. Είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που παρουσιάστηκε στο συγκεκριμένο φεστιβάλ, το οποίο αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στις σπουδαιότερες τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως.

Στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα του, όπου προβλήθηκε, έχουν ξεκινήσει τη σταδιοδρομία τους σειρές των μεγαλύτερων networks όπως Netflix, HBO Max, Disney+, BBC και Channel 4. Tο “Milky Way” διαγωνίστηκε απέναντι σε παραγωγές τεράστιων προϋπολογισμών από κολοσσούς της δημιουργίας σειρών, όπως το “The Power” της Amazon, το “The Fortress” της Viaplay Original από την σκηνοθέτρια του “Greys Anatomy”, την συμπαραγωγή των Apple TV+ Hulu Japan και France TV με τίτλο “Les Gouttes De Dieu”, και το “Mentiras Pasajeras” της Paramount+ σε παραγωγή των αδελφών Αλμοδόβαρ.

Η Foss Productions, αμέσως μετά και την επιτυχημένη διεθνή πρεμιέρα του “Milky Way” στο φεστιβάλ Series Mania, συμφώνησε με μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες παραγωγής και διανομής περιεχομένου, την Fifth Season (πρώην Endeavor) για τη διεθνή διάθεση και διανομή της σειράς σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει παραγάγει και διανείμει σειρές όπως τα Severance (Apple TV), Scenes from a marriage (HBO), Killing Eve (AMC) και πολλά άλλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

To “Milky Way” κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.

Πρωταγωνιστούν: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars: Λαέρτης Μαλκότσης, Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα.

Παραγωγή: FOSS PRODUCTIONS

To “Milky Way” μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου θα είναι διαθέσιμο on demand αποκλειστικά στο Vodafone TV.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα