MAGAZINE
09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΛΙΓΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
Ένας στρατός από μινιατούρες "εισβάλλει" στη βαρετή ζωή του γραφείου. Ξαφνικά ακόμα και το ξύσιμο του μολυβιού μπορεί να είναι η αρχή μιας περιπέτειας (Pics)
H Γερμανίδα καλλιτέχνης Bettina Güber λατρεύει να δημιουργεί στο χώρο εργασίας της έναν κόσμο από μινιατούρες. Η ώρα στο γραφείο περνάει καλύτερα έτσι. Κάθε φωτογραφία της αποπνέει μια παιχνιδιάρικη διάθεση.
Η σειρά των φωτογραφιών έχει τίτλο “Office Life” (Η ζωή στο γραφείο).
Μετέτρεψε το χώρο εργασίας της σε ένα μέρος, όπου οι μικροί της φίλοι μπορούν να συνδυάσουν τη δουλειά με τη διασκέδαση, αν καταφέρουν να αποφύγουν τις κακοτοπιές.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, στη λίστα των εργασιών περιλαμβάνονται το ξύσιμο μολυβιού με τσεκούρι και η επιδιόρθωσης της κούπας του καφέ με τη συνδρομή σκάλας.
Με αφορμή την κάθε φωτογραφία, ζητά από το κοινό να δημιουργήσει τις δικές του ιστορίες για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.
Πηγή: mymodernmet.com