ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ OPENING ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Ο παραθαλάσσιος διαχρονικός προορισμός αναμένεται να ανοίξει στις αρχές Ιουνίου, σε μία περιοχή όπου υλοποιείται μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις των τελευταίων χρόνων.

Τα Αστέρια Γλυφάδας αποτελούν το πολυαναμενόμενο opening της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με τον παραθαλάσσιο διαχρονικό προορισμό να αναμένεται να ανοίξει στις αρχές Ιουνίου, με την ολοκλήρωση μίας από τις σημαντικότερες επενδύσεις των τελευταίων χρόνων.

Το εμβληματικό έργο που έχει επιμεληθεί ο όμιλος Παπαθεοχάρη με την Grivalia, επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με το οποίο απολαμβάνουμε τη διαχρονική ομορφιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Την κεντρική ιδέα της αισθητικής των Αστεριών, επιμελήθηκε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, αντλώντας έμπνευση από τα ’60s και ’70s. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα που θα αναδεικνύει την ομορφιά και την ατμόσφαιρα του παρελθόντος, ενσωματώνοντας τις σύγχρονες αξίες. Με θέα και υπέροχο φως, οι εγκατάστασεις που είναι πάνω στη θάλασσα, δίνουν σε όλους έναν λόγο να ανυπομονούν για το opening – από την παραλία μέχρι το φαγητό και τις υπηρεσίες που εστιάζουν στην ικανοποίηση του επισκέπτη.

Τα Αστέρια, υπήρξαν άλλωστε ανέκαθεν σημείο αναφοράς της καλής ζωής της πόλης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα