Μια "πυρηνική" οικογένεια istockphoto

MYTH BUSTER: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΓΚΕΙ ΣΕ 5 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Ο απόλυτος “οδηγός” για όλους τους γονείς. Το νούμερο 4 εγγυάται σίγουρα και γρήγορα αποτελέσματα.

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται πολύς λόγος στη δημόσια σφαίρα σχετικά με το αν θα πρέπει τα ομόφυλα ζευγάρια να έχουν δικαίωμα στη δημιουργία οικογένειας, καθώς -κρατηθείτε- και οι γκέι θέλουν να κάνουν παιδιά.

Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, θα “πέσεις” πάνω σε τσακωμούς και διαφωνίες σχετικά με το αν είναι ορθό τα ελληνόπουλα να μεγαλώνουν εκτός ορθόδοξης “πυρηνικής” οικογένειας και το συμπέρασμα είναι ένα: Αυτοί οι απίστευτοι ΛΟΑΤΚΙ+ κατάφεραν να τραβήξουν και πάλι τα βλέμματα πάνω τους.

Έκαναν την κοινή γνώμη να ασχολείται μονίμως με τους τρόπους που θα καταστρέψουν τα παιδιά τους, κάνοντάς τα κι αυτά ΛΟΑΤΚΙ+, πολώνοντας την κοινωνία μας τη μπαμπέσα, ανεβάζοντας τη στάθμη της θάλασσας κατά 2 εκατοστά, προκαλώντας μέχρι και έκρηξη ηφαιστείου στην Ισλανδία.

Εν μέσω αυτής της αδιανόητης έντασης που έχει δημιουργηθεί στην -κατά τα άλλα- ήρεμη καθημερινότητά μας, εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε ορισμένα χρήσιμα tips στις ετερόφυλες οικογένειες (τις κανονικές δηλαδή) για το πώς μπορούν και αυτές να κάνουν τα παιδιά τους γκέι. Γιατί δεν γίνεται μόνο οι ΛΟΑΤΚΙ+ να έχουν το know-how.

Ακολουθώντας πιστά τα 5 παρακάτω βήματα, το παιδί σας θα είναι γκέι μέχρι την έναρξη του νέου κύκλου του RuPaul’s Drag Race.

Η λίστα δεν βασίζεται σε κάποια επιστημονικά δεδομένα, αλλά έτσι είναι τα πράματα. Προσοχή. Το κείμενο ίσως και να είναι χιουμοριστικό.

Διαβάστε αναλυτικά:

1. Αναγκάστε το παιδί σας να ακούει μόνο Μαντόνα και Λέιντι Γκάγκα

Ως γνωστόν, οι παλιοί γκέι ακούνε Madonna και οι νέοι γκέι ακούνε Lady Gaga. Άρα, αν το παιδί σας ακούει μόνο αυτές τις δύο ερμηνεύτριες, θα μπορέσει να γίνει κι αυτό γκέι. Btw, και οι δύο ποπ τραγουδίστριες έχουν δηλώσει ότι η σεξουαλικότητά τους είναι ρευστή. Τυχαίο; Δε νομίζω, κάτι παίζει εδώ.

Όσον αφορά την πρώτη, το “Vogue” είναι μια πολύ καλή επιλογή. Το ασπρόμαυρο βίντεο, σεταρισμένο σε αρ ντεκό θέμα της δεκαετίας του 1920, ξεκινά δείχνοντας γλυπτά, έργα τέχνης, καθώς και χορευτές της Μαντόνας που ποζάρουν. Μαζί δείχνει και εικόνες μιας καμαριέρας και ενός μπάτλερ που καθαρίζουν ένα μεγάλο σπίτι. Όταν το χορευτικό τμήμα του τραγουδιού ξεκινά, δείχνει την πλάτη της Μαντόνας μέχρι που γυρίζει και δίνει μια πόζα.

Από την άλλη, το “Judas” της Γκάγκα τα ‘χει όλα. Βαμμένους, ξεβράκωτους, σατανιασμένους και ό,τι άρρωστο μπορείτε να φανταστείτε…

Η κυρία έχει επανειλημμένα εκφράσει ανοιχτά της υποστήριξή της προς την LGBTQ+ κοινότητα, ενώ στις εμφανίσεις της συχνά ενσωματώνονται θεάματα που αντικατοπτρίζουν την ποικιλομορφία της σεξουαλικής ταυτότητας. Ασχολίαστο…

Υ.Γ. Μακριά από Οικονομόπουλο και Βέρτη.

2. Βάλτε το παιδί σας να δει όλες τις ταινίες του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Αυτόν τον σκηνοθέτη, πού το πιάνεις, πού τον αφήνεις, όλο κάτι ταινίες με τρανς γυναίκες φτιάχνει. Ο Ισπανός -γκέι κι αυτός- έχει ασχοληθεί επανειλημμένα με θέματα σεξουαλικής ταυτότητας στις ταινίες του και έχει δημιουργήσει έργα που μιλούν για τα βιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+  ατόμων. Το έργο του περιλαμβάνει ταινίες με χαρακτήρες που παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της σεξουαλικότητας και της τρανς ταυτότητας.

Δύο πολύ καλές επιλογές για την επίτευξη του στόχου σας είναι το “Όλα για τη μητέρα μου” και η “Κακή εκπαίδευση”.

3. Δείτε Eurovision (και τους ημιτελικούς)

Αν θέλετε το παιδί σας να αναπτύξει τα γκέι ένστικτά του, έχουμε συνταγή με σχεδόν 70 χρόνια επιτυχίας. Όλο ό,τι χρειάζεστε είναι μια τηλεόραση και ποπ κορν. Δείτε παρέα Eurovision και απολαύστε μαζί αυτό το εξαίσιο γκέι πανηγύρι. Για γρήγορα αποτελέσματα, βάλτε στο παιδί σας να δει την εμφάνιση της Κοντσίτας 12 φορές (12 points αφού).

Απολαύστε μαζί την εκπληκτική της φωνή, το εκθαμβωτικό της στιλ, και την απόλυτη λάμψη που αναμφίβολα θα επηρεάσει τη σεξουαλικότητα του βλασταριού σας.

Αν δείτε τα σκούρα και το παιδί δεν αντιδρά, βάλτε το να ακούσει το Ζίμπεν Ζίμπεν Άι Λουλού (Καταλάβατε…)

4. Γράψτε το παιδί σας να κάνει χορό

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο εύκολο είναι να επηρεάσετε τη σεξουαλικότητα του παιδιού σας; Είναι πιθανόν να μην έχετε σκεφτεί ακόμα τον πιο εύκολο τρόπο, που δεν είναι άλλος από τον χορό. Άλλωστε, όλοι ξέρουν ότι όλοι οι χορευτές είναι γκέι.

Καταρχάς, θα πρέπει να επιλέξετε τον κατάλληλο χορό. Το ελεύθερο, το μπαλέτο και το voguing είναι πολύ καλές επιλογές. Αρπάξτε το παιδί σας απ’ το σαλόνι, απαγορεύτε του να πάει ποδόσφαιρο και καράτε και τρέξτε άμεσα να γραφτείτε σε μια σχολή χορού. Αν το παιδί σας αντιδράει θετικά, πιθανόν να έχει ξεκινήσει να μπαίνει στο DNA του η γκέι κουλτούρα!

Σημείωση: Σε περίπτωση που το παιδί σας αρχίσει να διαμαρτύρεται, μην ανησυχείτε. Είναι πιθανόν να χρειαστεί λίγος χρόνος για να εκτιμήσει την τέχνη του χορού.

Και πάντα, πάντα να θυμάστε: το κλειδί είναι να γελάτε και να διασκεδάζετε.

5. Βγείτε να δει το ουράνιο τόξο μετά τη βροχή

Εάν βγείτε με το παιδί σας να δείτε το ουράνιο τόξο μετά από βροχή, και ιδίως μετά από χαλαζόπτωση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το παιδί σας να εξελιχθεί σε γκέι.

Η εμπειρία θέασης του ουράνιου τόξου, ειδικά όταν τα χρώματα αντανακλούν στις σταγόνες του νερού, μπορεί να προκαλέσει μια ανεπανάληπτη μεταμόρφωση. Από τη στιγμή που το παιδί σας δει τη λαμπερή παλέτα των χρωμάτων στον ουρανό, η ανθρώπινη εξέλιξη παίρνει μια νέα επιστημονική διάσταση.

Και το καλύτερο; Όσο μεγαλώνει το παιδί σας, τόσο πιο έντονα θα εκφράζει την αγάπη του για τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Ετοιμαστείτε για ροζ υπνοδωμάτια, μοβ κουρτίνες και πεταλούδες που πετούν γύρω από το κεφάλι του, καθώς περιπλανιέται σε μια πολύχρωμη καθημερινότητα.

Οικογενειακή βόλτα μετά τη βροχή istockphoto

Όσο για τη χαλαζόπτωση, να είστε σίγουροι πως οι κοτρόνες πάγου σύντομα θα μετατραπούν σε λευκές πέρλες που θα κρέμονται πάνω από τα σύννεφα της φινετσάτης γκέι προσωπικότητάς του.

Δεν είναι μαγικό;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα