Πέντε τρελές θεωρίες συνωμοσίας για τον Ρόκφελερ

Πέντε τρελές θεωρίες συνωμοσίας για τον Ρόκφελερ
FILE - In this April 31, 1981, file photo, David Rockefeller poses for a photograph. The billionaire philanthropist who was the last of his generation in the famously philanthropic Rockefeller family died, Monday, March 20, 2017, according to a family spokesman. (AP Photo/D. Pickoff, File) AP

Θεωρίες συνωμοσίας θέλουν τον μεγιστάνα του πετρελαίου να ηγείται στους Illuminati. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υποβλήθηκε σε έξι μεταμοσχεύσεις καρδιάς και άλλοι ότι ήταν ήταν ερπετόμορφος

Ο δισεκατομμυριούχος Ντέιβιντ Ροκφέλερ, εγγονός του Τζον Ντ. Ρόκφελερ που ίδρυσε τον πετρελαϊκό κολοσσό Standard Oil πέθανε την Τρίτη στα 101 του χρόνια, αφήνοντας πίσω μια τεράστια περιουσία και μια ιστορία… μυθιστορηματική.

Οι θεωρίες συνωμοσίας που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τον πρεσβύτερο της οικογένειας Ροκφέλερ είναι αμέτρητες, δεδομένης της επιρροής που ασκούσε στη διεθνή γεωπολιτική και οικονομική σκηνή. Η οικογένεια Ροκφέλερ άλλωστε παρέχει μεγάλο μέρος των κονδυλίων που χρειάζεται η Αμερική (σε πανεπιστήμια, θρησκευτικές οργανώσεις, μέσα ενημέρωσης κ.α.), επομένως γίνεται εύκολα κατανοητό το μέγεθος της επιρροής της.

Πολλές τον θέλουν να συμμετέχει  σε μυστικές οργανώσεις που κρύβονται πίσω από μεγάλα γεγονότα της ιστορίας.

Άλλες μιλούν για την κατάσταση της υγείας του και αλλόκοτες ιατρικές επεμβάσεις ενώ δε λείπουν και τα σενάρια που θεωρούν ότι ο Ροκφέλερ είναι Ερπετοειδής και μπορεί να αλλάζει μορφές.

Το News247 βρήκε και παρουσιάζει μερικά από τα κυριότερα παραδείγματα… παραφιλολογίας που αναπτύχθηκαν γύρω από το πρόσωπο του Ροκφέλερ:

Illuminati

Οι βασικές κατηγορίες που έχουν προσάψει στον Ροκφέλερ οι πολέμιοί του είναι ότι κρύβεται πίσω από όλες σχεδόν τις μυστικές οργανώσεις, τάγματα και λέσχες ανά την υφήλιο.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι είχε ηγετικό ρόλο στην οργάνωση Πεφωτισμένων (Illuminati): Η οικογένεια Ροκφέλερ φημολογείται ότι ήταν μία από τις 13 οικογένειες που απαρτίζουν τα “Royal Bloodlines” (βασιλικές γενιές) των Illuminati. Οι άλλες οικογένειες είναι οι Ρόθτσιλντ, Μπρους, Κάβεντις (Κένεντι) Χάνοβερ, Χάσπουργκ, Κραπ, Πλαντάγκενετ, Ρόμανοφ, Σινκλερ, Γουόρμπουργκ (ντελ Μπάνκο) και Γουίντσορ (Σαξ – Κόμπουργκ – Γκοθ)

Το συμβούλιο των “13” θεωρείται ότι αποτελεί την αφρόκρεμα της ελίτ που κυβερνά τον κόσμο. “Κάρτα μέλους” αποκτούν μόνο όσοι γεννιούνται μέσα σε αυτό.

Οι “13”, βάσει της θεωρίας, υποστηρίζουν ότι δικαιούνται να κυβερνούν τον κόσμο καθώς είναι απόγονοι των αρχαίων θεών της Αιγύπτου (Ίσιδα, Όσιρις και Ώρος), οι οποίοι, όπως πιστεύουν οι Illuminati, προήλθαν από το διάστημα.

Former President George Bush, right, stands with David Rockefeller, left, at a cocktail reception before he was presented with the Marshall Award by the George C. Marshall Foundation at Cipriani's in New York, Friday, March 8, 2002. The former President was honored for his exceptional leadership in the international community during times of global crisis. (AP Photo/Stephen Chernin) ASSOCIATED PRESS

 

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και ‘New World Order’

Εκτός από τους Illuminati, ο Ροκφέλερ φέρεται πως είχε κεντρικό ρόλο στη διαχείριση και λήψη αποφάσεων σε οργανισμούς και ιδρύματα με διεθνή επιρροή.

Ανάμεσα στις διάφορες οργανώσεις, με τις οποίες είχε συνδεθεί το όνομά του είναι  η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η Τριμερής Επιτροπής (Ροκφέλερ, Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκυ), η οργάνωση των Μορμόνων, η οργάνωση “Skull and Bones” (παρακλάδι των Illuminati), η Opus Dei (Βατικανό), οι Ναΐτες Ιππότες κ.ά.

Μέσω αυτών, φημολογείται ότι κατάφερε και έχτισε ένα παγκόσμιο δίκτυο το οποίο διαμόρφωνε όλες τις σημαντικές οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στον πλανήτη, γνωστό και ως η «Νέα Παγκόμια Τάξη» (New World Order), την οποία εκθείαζε. «Είμαστε στα πρόθυρα μιας διεθνούς μεταμόρφωσης. Εκείνο που χρειαζόμαστε είναι μια μεγάλη παγκόσμια κρίση και τα Έθνη της Γης θα αποδεχθούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη» είχε δηλώσει.

Με αφορμή τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, ο Ροκφέλερ είχε κατηγορηθεί ότι δρα κατά των Ηνωμένων Πολιτειών υπέρ άλλων κρατών ή συνασπισμών κρατών προς προσωπικό του όφελος. Στα σχόλια αυτά είχε απαντήσει: «Κάποιοι πιστεύουν ότι είμαστε μέλος μιας κρυφής ελίτ που δρα ενάντια στα συμφέροντα των ΗΠΑ. Χαρακτηρίζουν εμένα και την οικογένειά μου ως διεθνιστές και συνωμότες που σχεδιάζουν με άλλους στον κόσμο για να καθιερώσουν ένα πιο ολοκληρωμένο διεθνές οικονομικοπολιτικό οικοδόμημα. Έναν νέο κόσμο αν θέλετε. Σε αυτές τις κατηγορίες δηλώνω ένοχος και είμαι περήφανος για αυτό».

 

Οι μεταμοσχεύσεις καρδιάς

Άλλα σενάρια που τον ακολουθούσαν ήθελαν τον αιωνόβιο μεγιστάνα να είχε υποβληθεί σε συνολικά 6 (!) μεταμοσχεύσεις καρδιάς καθώς και δύο μεταμοσχεύσεις συκωτιού.

Στις 28 Απριλίου 2015, το World News Daily Report δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο “Η έκτη μεταμόσχευση καρδιάς επιτυχής για τον David Rockefeller σε ηλικία 99 ετών” ανέφερε:  “Η χειρουργική επέμβαση της μεταμόσχευσης καρδιάς, η οποία διήρκεσε 6 ώρες και έγινε από μια ομάδα ιδιωτικών χειρουργών στην κύρια κατοικία του, στο κτήμα της οικογένειας στο Pocantico Hills, στη Νέα Υόρκη, δεν φαίνεται να έχει κουράσει τον θρυλικό επιχειρηματία γνωστό για τον δυναμισμό και την πονηριά του”.

Το άρθρο περιελάμβανε και δήλωση από τον ίδιο τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ σχετικά με το πώς να ζήσει κανείς μια μακρά και υγιή ζωή: “Κάθε φορά που παίρνω μια νέα καρδιά, είναι σαν η αναπνοή της ζωής να σαρώνει το σώμα μου. Νιώθω γεμάτος ενέργεια και ζωντανός. Το μυστικό μου πάντως είναι ότι ζω μια απλή ζωή, παίζω με τα παιδιά μου και έχω πιστούς φίλους”.

Η “είδηση” δεν μεταδόθηκε από μεγάλα μέσα ενημέρωσης, ενώ η απουσία του ονόματος του δότη από το δημοσίευμα έκανε τις φήμες να οργιάζουν για την προέλευση του μοσχεύματος.  Από τα σενάρια που ακούστηκαν είναι ότι οι έξι καρδιές ανήκουν σε παιδιά, ενδεχομένως και προσφυγόπουλα.

FILE - In this May 15, 2007, file photo, David Rockefeller participates in the C40 Large Cities Climate Summit in New York. The billionaire philanthropist who was the last of his generation in the famously philanthropic Rockefeller family died Monday, March 20, 2017, according to a family spokesman. He was 101 years old. (AP Photo/Richard Drew, File) AP

 

Ερπετοειδής

Μια άλλη θεωρία θέλει τον Ροκφέλερ να μην είναι άνθρωπος αλλά… ερπετοειδής εξωγήινος με ικανότητες μεταμόρφωσης και μακροζωίας.

Πρόκειται για μια διαδεδομένη θεωρία, η οποία εμπλέκει και άλλους ηγέτες της υφηλίου: Ανάμεσα στους κρυμμένους ερπετόμορφους ή φολιδοειδείς εξωγήινους που ζουν σήμερα στη Γη με στόχο να την κυβερνήσουν φέρονται να είναι η βασίλισσα Ελισάβετ και η βρετανική βασιλική οικογένεια καθώς και ο Μπαράκ Ομπάμα.

Βάση της ιστορίας, οι ερπετοειδείς εξελίχθηκαν σε δύο πλανήτες παράλληλα, ο ένας ήταν η Γη και ο άλλος ήταν ο Δρακόνις, ένας πλανήτης κοντά στο φωτεινότερο αστερισμό του Δράκοντα (Draco).

Από αυτούς τους δύο μακρινούς πλανήτες, θα δημιουργούνταν τελικά δύο «κάστες» ερπετοειδών οι οποίοι με την εξέλιξή τους, θα διαμόρφωναν τον πλανήτη και τον πολιτισμό μας όπως τον ξέρουμε σήμερα.

Trilateral Commission chairman for North America David Rockefeller, left, and chairman for Japan Isamu Yamashita share a joke before the opening of the 20th meeting of the commission in Paris on Saturday, April 8, 1989. This private commission unites North America, Europe and Japan to bring together individuals from various sectors for focused discussion of common policy problems and proposals for handling them. (AP Photo/Laurent Rebours) AP

 

Ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ;

Υπάρχουν και κάποια σενάρια για τον Ροκφέλερ που αφορούν και την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ο Ροκφέλερ ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ και ήταν ο βασικός χρηματοδότης του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η θεωρία βασίζεται σε ένα έγγραφο που “διέρρευσε” από το Αμερικανικό Γραφείο Στρατιωτικής Συνεργασίας” και φέρεται να υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου τον Αύγουστο του 1974 προκειμένου να του καταβληθεί  από την Chase Manhattan Bank (ιδιοκτησίας των Ροκφέλερ) το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος.

(Φωτογραφία: AP Images / Michael C. York)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα