Αλλάζει ώρα το δελτίο του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα

Αλλάζει ώρα το δελτίο του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα
Σκάι Eurokinissi

Αλλάζουν ώρα μετάδοσης οι εκπομπές του ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο. Αλλαγή ώρας και για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Από τις 4 Φεβρουαρίου το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ θα ξεκινάει στις 19:30 και θα ληγει  στις  20:45. Είναι πρόταση του διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Παπαδρόσου η οποία που έγινε αποδεκτή. Το βραδινό δελτίο διευρύνεται  κατά περίπου  70 λεπτά και θα φιλοξενεί περισσότερα θέματα της επικαιρότητας

Παράλληλα αλλάζουν ώρα μετάδοσης  οι εκπομπές του ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο,  εξαιτίας  της πρεμιέρας  και της «μετακόμισης» τουSurvivor  3. Η πιο σοβαρή μετακίνηση είναι αυτή το Σπύρου Παπάδοπουλου και της εκπομπής «Στην υγειά μας βρε παιδιά» την Παρασκευή στις 9.00 το βράδυ. Οι υπόλοιπές παραμένουν το Σαββατούριακο αλλά σε νεεες ώρες.

Οι «Γλυκές Αλχημείες Ταξιδεύουν» σε όλη την Ελλάδα με τον  Στέλιος Παρλιάρος μεταδίδονται κάθε Σάββατο στις 14.40. Αμέσως μετά, στις 15.45, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης υποδέχονται τους φίλους τους και μαγειρεύουν παρέα στο «Food n’ Friends». O Ευτύχης Μπλέτσας και το «Happy Traveller» συνεχίζουν τα ταξίδια τους εντός και εκτός Ελλάδος κάθε Σάββατο στις 17.00. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντούν τους θεατές στο «DOT.» κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.15. Το «Power of Love-Gala», κάθε Κυριακή στις 14.40 κρύβει εκπλήξεις, με τη Μαρία Μπακοδήμου να ανακοινώνει τις πιο ανατρεπτικές ψηφοφορίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα