Ανεβάζει στροφές ο Σφήνος - Πρωτιά για το "Σόι"

Ανεβάζει στροφές ο Σφήνος - Πρωτιά για το "Σόι"

Η επανάληψη της σειράς του Alpha διατηρεί την πρώτη θέση στην Prime Time, ενώ το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 κρατά ψηλά το κανάλι του Αμαρουσίου. Σε μονοψήφια η επανάληψη του My Man Can και το Σκάσε και κολύμπα στον ΣΚΑΪ.

Οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών του Alpha και ο Τόνι Σφήνος φαίνεται πως κερδίζουν στην τηλεθέαση και τις προτιμήσεις του κοινού μέσα στο καλοκαίρι.

Πρωτιά χτυπάει η κωμική σειρά του Alpha "Το Σόι σου" παρά τις θερινές επαναλήψεις, φτάνοντας στο 20,2% στο σύνολο και το 21,4% στο νεανικό κοινό. Σε ανοδική τροχιά και ο Τόνι Σφήνος με το "Το ταίρι ξέρει", το οποίο απέσπασε 17,2% και 18,1% σε σύνολο και τις ηλικίες 18-54 ετών αντίστοιχα.

Ποιο χαμηλά αυτή την εβδομάδα τα νέα τηλεπαιχνίδια του ΣΚΑΪ "My Man Can" (σε επανάληψη) και "Σκάσε και κολύμπα", τα οποία κινούνται σε μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης παραμένουν σε μονοψήφια ποσοστά. Το πρώτο έκανε 9,9% στο γενικό και 8,3% στο νεανικό κοινό, ενώ το δεύτερο, 9,8 και 9,9 αντίστοιχα.

ADVERTISING

Σταθερή πορεία στην Prime Time για το Star που με την αμερικανική αστυνομική σειρά "Major Crimes" καταφέρνει να συγκεντρώσει 9,2% (σύνολο) και 9,4% (νεανικό κοινό). Ιδιαίτερα ικανοποιητικά ποσοστά το βράδυ της Τρίτης σημεθώθηκαν για λογαριασμό του καναλιού της Κηφισιάς με την προβολή της ταινίας "Η Γεύση της Εκδίκησης", με τον Κόλιν Φάρελ. Η ταινία απέσπασε 16,9% στο σύνολο και το 18,3% στο νεανικό κοινό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεθέαση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τηλεθέαση: Όλα ΠΑΟΚ στην Prime Time της Τετάρτης

"Το ταίρι ξέρει" vs. "Μy Man Can": Ο Τόνι Σφήνος "κέρδισε" την πρώτη εβδομάδα

"Σκάσε και Κολύμπα" με σκέτο από... Τρύφωνα και ολίγον Power Of Love

Το Ταίρι Ξέρει: Γι' αυτό το παιχνίδι θα κυλιστείς στα πατώματα

SHARE:

24Media Network