Το “αντίο” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Θέμο Αναστασιάδη

Το “αντίο” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Θέμο Αναστασιάδη

Ο τηλεπαρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε τον Θέμο Αναστασιάδη μέσα από την εκπομπή του The 2Night Show.

Ο θάνατος του δημοσιογράφου και εκδότη Θέμου Αναστασιάδη το βράδυ της Τρίτης, σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο, με πολλούς από τους εκπρόσωπούς του να τον αποχαιρετούν μέσα από όμορφα λόγια, αναμνήσεις και κοινές τους φωτογραφίες.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε το δικό του “αντίο” στον Θέμο, μέσα από την εκπομπή του The 2Night Show το βράδυ της Τετάρτης. Αφού προβλήθηκε στην εκπομπή ένα συγκινητικό βίντεο με στιγμές του Θέμου στην τηλεόραση, ο Γρηγόρης άνοιξε την εκπομπή λέγοντας τα εξής:

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα.Ξεκινάμε κάπως διαφορετικά γιατί δεν έχω τη διάθεση να ξεκινήσω με χορό. Δεν ήμασταν φίλοι, δεν ήμασταν κολλητοί, αλλά βρεθήκαμε πολλές φορές τηλεοπτικά και είπαμε δυο – τρεις κουβέντες έξω από το πλατό. Αυτές οι ώρες οι μεταμεσονύχτιες του ΑΝΤ1, ήταν ώρες του Θέμου Αναστασιάδη, οπότε νιώθω και κάπως περίεργα, αφού όλα αυτά τα χρόνια η late night ζώνη φιλοξενούσε για μία ή δύο μέρες το ΟΛΑ. Εμείς κάναμε ένα μικρό μουσικό αφιέρωμα, αν και ο ΑΝΤ1 την προηγούμενη ώρα προέβαλε στιγμές από τις εκπομπές ΟΛΑ και ίσως το συνεχίσει. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του, να του ευχηθώ “Καλό ταξίδι” και πιστεύω ότι ο Θέμος θα ήθελε να τον θυμόμαστε με ένα χαμόγελο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα