Απαραίτητη η γονική συναίνεση για το Survivor

Απαραίτητη η γονική συναίνεση για το Survivor

Το σήμα που πρέπει να συνοδεύει στο εξής το ριάλιτι επιβίωσης θα είναι το τρίγωνο στον πορτοκαλί κύκλο με την αναφορά "κατάλληλο- απαραίτητη η γονική συναίνεση", ενώ αλλάζει και η ώρα προβολής του από Παρασκευή έως Κυριακή.

Νέα ώρα μετάδοσης για το Survivor ορίζει απόφαση του ΕΣΡ. Η Ανεξάρτητη Αρχή δημοσίευσε σήμερα - μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης σεζόν για το δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα - την απόφασή της, με την οποία ορίζει πως το τηλεοπτικό πρόγραμμα πρέπει να μεταδίδεται  από το ΣΚΑΪ με τη σήμανση  της "3ης κατηγορίας" και όχι της "2ης" όπως έπραττε ως σήμερα.

Το σήμα που πρέπει να συνοδεύει το πρόγραμμα θα είναι το τρίγωνο στον πορτοκαλί κύκλο με την αναφορά "κατάλληλο- απαραίτητη η γονική συναίνεση" με ώρα μετάδοσης στις 9.00 το βράδυ από Δευτέρα ως Πέμπτη και στις 10.00 μμ για την Παρασκευή και την Κυριακή όπου είναι αυξημένη η παιδική τηλεθέαση. Παραμένει ανοικτό αν η απόφαση αυτή επηρεάζει και τη σχετική εκπομπή της απογευματινής ζώνης του σταθμού που σχετίζεται με τον παιχνίδι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΣΡ, Survivor
SHARE:

24Media Network