Big Brother: Στεφανίδου VS Καινούργιου για παρουσιάστρια

Big Brother: Στεφανίδου VS Καινούργιου για παρουσιάστρια
Τατιάνα Στεφανίδου και Κατερίνα Καινούργιου Skaitv.gr, Tvopen.gr

Το διασημότερο ριάλιτι "Big Brother" επανέρχεται στην οθόνη μας και ο ΣΚΑΙ αναζητά την παρουσιάστριά του. Ποια αποτελεί "φαβορί" και τι ρόλο θα έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες βρίσκεται ο ΣΚΑΙ για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, όπου θα ξεκινήσουν νέα προγράμματα, ανάμεσά τους και το διάσημο ριάλιτι “Big Brother”.

Το “Big Brother“, που επανέρχεται στην οθόνη μας 19 χρόνια μετά από την πρώτη του σεζόν, δεν έχει βρει ακόμη την παρουσιάστριά του, αν και γίνονται διάφορες συζητήσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Real Life”, ο ΣΚΑΙ στρέφεται ακόμη και σε ανταγωνιστικά κανάλια για να βρει το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το ριάλιτι και, συγκεκριμένα, στο Open.

Ο σταθμός προσέγγισε την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση, καθώς διατηρεί συμβόλαιο με το Open.

Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα της Τατιάνας Στεφανίδου, καθώς η ίδια έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν ριάλιτι τέτοιου είδους, επομένως θεωρείται ένα ταιριαστό όνομα. 

Όσο οι φήμες για συζητήσεις μεταξύ της Στεφανίδου και του καναλιού “φουντώνουν”, ο ΣΚΑΙ προσπαθεί να επαναφέρει στο “Big Brother” τον παρουσιαστή-ορόσημο, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, σε έναν άλλο ρόλο.

Ο Μικρούτσικος φέρεται να έχει δεχτεί την πρόταση να γίνει η “φωνή” του “Μεγάλου Αδελφού”, που θα συνομιλεί καθημερινά με τους “έγκλειστους”, ενώ θα κάνει κάποιες guest εμφανίσεις στα live.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα