Breaking News – Νέες υπηρεσίες ενημέρωσης από το NEWS 24/7

Breaking News – Νέες υπηρεσίες ενημέρωσης από το NEWS 24/7

Άμεση ενημέρωση για έκτακτες ειδήσεις & ιστορίες που αξίζει να διαβαστούν έρχονται απευθείας στο smartphone, tablet και στο PC σας!

Το NEWS 24/7, με καθαρή ματιά και ψύχραιμη προσέγγιση καλύπτει πάντα τις ανάγκες των αναγνωστών για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, για όλα τα τελευταία γεγονότα που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο.

Με την υπηρεσία “Breaking News” πλέον έχεις τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι άμεσα, όπου και αν βρίσκεσαι, με μια εγγραφή. Η διαδικασία είναι απλή και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις έναν από τους παρακάτω τρόπους με τον οποίο θες να λαμβάνεις τις σημαντικότερες ειδήσεις, τη στιγμή που συμβαίνουν, για να βρίσκεσαι πάντα στο κέντρο της ενημέρωσης.

Facebook Messenger

Το Messenger είναι η δημοφιλέστερη πλατφόρμα Messaging στην Ελλάδα! Με την εγγραφή σου στο NEWS 24/7 θα λαμβάνεις άμεσα ότι συμβαίνει. Για να γραφτείς στα Breaking News του NEWS 24/7 στο Messenger:

  1. Άνοιξε το Facebook Messenger Bot από το link: https://m.me/news247
    ή αναζήτησε στο Messenger το “News 24/7”

  2. Ξεκίνησε μια νέα συνομιλία (Get Started/Ξεκίνα)

  3. Κάνε κλικ στο “Εγγραφή

  4. Αυτό ήταν!

Telegram

Το Telegram είναι μια ανερχόμενη πλατφόρμα Messaging με ολοένα και περισσότερους χρήστες. Είναι εξαιρετικά δημοφιλής για την αποστολή ειδοποιήσεων & ειδήσεων από τους κορυφαίους δημοσιογραφικούς οργανισμούς!

Για να γραφτείς στο επίσημο κανάλι Breaking News του NEWS 24/7 στο Telegram:

  1. Άνοιξε το Telegram Channel από το link: https://t.me/news247gr
    ή αναζήτησε στο Telegram το “NEWS 24/7 – Breaking News”

  2. Επέλεξε Join/Συμμετοχή

  3. Έτοιμοι!

Web Push

Η εγγραφή στα Web Push γίνεται μέσα από τον Browser σου, από κινητό, υπολογιστή ή tablet, με ένα μήνυμα που σε ενημερώνει ενώ βρίσκεσαι στο NEWS 24/7 για να γραφτείς στα Breaking News.

*Η δυνατότητα των Web Push δεν είναι διαθέσιμη για κινητά iPhone (iOS). Θα χρειαστεί να εγγραφείτε μέσω Messenger ή Telegram με τα βήματα που αναγράφονται παραπάνω.

**Η κάθε πλατφόρμα σου δίνει τη δυνατότητα να διακόψεις την εγγραφή σου από την υπηρεσία των Breaking News όποτε θελήσεις. Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα