CEO της 24MEDIA η Μαρία Γράψα

CEO της 24MEDIA η Μαρία Γράψα

Η 24MEDIA ανακοινώνει τη Μαρία Γράψα ως τη νέα CEO του ομίλου.

Η 24MEDIA ανακοινώνει τη Μαρία Γράψα ως τη νέα CEO του ομίλου. Ο μεγαλύτερος Όμιλος ψηφιακών Μέσων και έχοντας την ιδιοκτησία δύο ραδιοφωνικών σταθμών ήρθε σε συμφωνία με το πολύπειρο στέλεχος της ελληνικής αγοράς, με σκοπό την περαιτέρω και απόλυτα δυναμική ανάπτυξη του τα επόμενα χρόνια.

Η Μαρία Γράψα, κατά τη διάρκεια της 28ετούς πορείας της έχει περάσει από θέσεις ευθύνης σε αρκετούς μιντιακούς ομίλους (Hachette Rizzoli, Τερζόπουλος, Ελευθεροτυπία, Αττικές εκδόσεις), ενώ από το 2000 έως το 2011 είχε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας του media portfolio της ΙΜΑΚΟ AE και Αντιπροέδρου με ευθύνη της ανάπτυξης των θυγατρικών στο εξωτερικό και των σχέσεων με τους διεθνείς εταίρους (Time Inc., Hearst, BBC publications, Dennis Publishing, etc.).

Από το 2012 έως το 2018 διετέλεσε Διευθύνουσα Σύμβουλος της Olive Media (InStyle, People, Fortune) ενώ τον τελευταίο χρόνο ήταν Γενική Διευθύντρια της MSCOMM Group, εταιρείας επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και public affairs.

Ο Δημήτρης Μάρης, πρόεδρος και ιδιοκτήτης της 24MEDIA, καλωσόρισε τη νέα CEO του ομίλου, με τα εξής λόγια: “Καλωσορίζω με χαρά τη Μαρία Γράψα στην οικογένεια της 24MEDIA. Οι γνώσεις και η εμπειρία της αποτελούν τα εχέγγυα, ώστε ο Όμιλος της 24MEDIA να πετύχει τα σχέδια ανάπτυξης και ενίσχυσης του πρωταγωνιστικού ρόλου που έχει στην ελληνική αγορά των Media”.

Ο μέχρι πρότινος CEO του Ομίλου κ. Νικόλας Πεφάνης, αποχωρεί στις 31.01.20 ύστερα από δύο χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας, όπου κατάφερε να αναδιαρθρώσει την 24MEDIA και να της προσδώσει σημαντικά και πολύτιμα στοιχεία διοίκησης και διαχείρισης σε όλο το φάσμα του ομίλου, εξασφαλίζοντας επιχειρηματική και οικονομική σταθερότητα.

Ο κ. Νικόλας Πεφάνης θα μείνει εντός του επιχειρηματικού Ομίλου του κ. Δημήτρη Μάρη, ως CEO νέας εταιρίας συμφερόντων του επιχειρηματία.

Ο κ. Δημήτρης Μάρης, πρόεδρος και ιδιοκτήτης της 24MEDIA, δήλωσε σχετικά: “Ο Νικόλας Πεφάνης διετέλεσε για δύο χρόνια CEO της 24MEDIA, διάστημα κατά το οποίο ο όμιλος πέτυχε τους στόχους που από κοινού είχαμε θέσει, στο ξεκίνημα αυτής της συνεργασίας. Τον ευχαριστούμε και είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στην επιτυχία του νέου και ιδιαίτερα απαιτητικού project”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version