Χάφιγκτον σε Παπούλια: Η Ελλάδα να πει "Όχι" στην τρόικα

Meeting between the Greek President Karolos Papoulias and Arianna Huffington, in Athens, November 20, 2014 /           ,  , 20 , 2014
Meeting between the Greek President Karolos Papoulias and Arianna Huffington, in Athens, November 20, 2014 / , , 20 , 2014 NICK PALEOLOGOS / SOOC

Συνάντηση του Κ. Παπούλια με την Α. Χάφιγκτον

Την άποψή της ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αρνηθεί τις απαιτήσεις της τρόικας, εξέφρασε η Αρριάννα Χάφιγκτον, ιδιοκτήτρια του γνωστού ιστότοπου Χάφιγκτον Πόστ, που επισκέφθηκε το απόγευμα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

«Θα είναι πολύ σημαντικό να πούμε «όχι» στην τρόικα. Το «όχι» ήταν πάρα πολύ σημαντικό όταν το είπαμε στον Μουσολίνι, δεν λέω ότι είναι το ίδιο, καθόλου, αλλά είναι σημαντικό τώρα να βάλουμε πρώτα τους ανθρώπους. Γιατί υπάρχει πολύς πόνος», είπε η γνωστή Ελληναμερικανίδα επιχειρηματίας.

Ο δε Κάρολος Παπούλιας σημείωσε:

«Πολλές φορές η τρόικα δείχνει μια σκληρότητα σαν να μην απευθύνεται σε ανθρώπους και να απευθύνεται σε βράχους».

Η κ. Χαφιγκτον εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται μετά από χρόνια και πάλι στην Ελλάδα, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας της στα ελληνικά.

Όπως είπε στον κ. Παπούλια, ένοιωσε συγκινημένη που επισκέφθηκε τη σχολή Χίλ, στη Πλάκα απ' όπου αποφοίτησε.

Δώρισε δε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το προσφάτως εκδοθέν βιβλίο της και το βιβλίο που έγραψε ο πατέρας της όταν συνελήφθη από τους Γερμανούς και οδηγήθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Φωτογραφία: sooc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

H Huffington Post μιλάει ελληνικά

SHARE:

24Media Network