Τούρκοι εθνικιστές “χάκαραν” το αθλητικό site της ΕΡΤ

Τούρκοι εθνικιστές “χάκαραν” το αθλητικό site της ΕΡΤ

Θύμα Τούρκων χάκερ, που μάλιστα ήταν ακραίοι εθνικιστές, έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής το αθλητικό site της Δημόσιας Τηλεόρασης. Το τουρκικό τανκ και οι απειλές.

Εγινε και αυτό! Τούρκοι χάκερ χάκαραν το site της ΕΡΤ (συγκεκριμένα της αθλητικής ενότητας) αφήνοντας μάλιστα και προειδοποίηση ότι μπορούν να επαναληφθούν γεγονότα όπως η καταστροφή της Σμύρνης.

Οποιος το μεσημέρι της Παρασκευής πληκτρολογούσε τη διεύθυνση sports.ert.gr αντί για το αθλητικό μίνι σάιτ των κρατικών καναλιών της ΕΡΤ οδηγούνταν σε μία εικόνα ενός τουρκικό τανκ το οποίο συνόδευε μία φράση.

Η φράση, μεταξύ άλλων, έλεγε ότι “κάνουμε ξεκάθαρο σε όσους συμπεριφέρονται εκτός ορίων ότι η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί όπως στις 7 Σεπτεμβρίου του 1922.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία παραπέμπει στην καταστροφή της Σμύρνης από τα στρατεύματα του Κεμάλ Ατατούρκ και την έναρξη της προσφυγικού δράματος των ελληνικών (αλλά και των αρμενικών) πληθυσμών.

Αμέσως, μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός οι άνθρωποι της ΕΡΤ άρχισαν τις διαδικασίες έτσι ώστε το site να απαλλαχθεί από τους “απρόσκλητους επισκέπτες” και να επανέλθει στη φυσιολογική μορφή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα