“Χωρίς Copy Paste” με κρίση ΗΠΑ-Ιράν, “σχεδία home” και αποκλειστική συνέντευξη Ίαν Άντερσον

“Χωρίς Copy Paste” με κρίση ΗΠΑ-Ιράν, “σχεδία home” και αποκλειστική συνέντευξη Ίαν Άντερσον

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, 10-12 το πρωί, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου θα μιλήσουν στην εκπομπή "Χωρίς copy Paste" στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 για τη νέα κρίση στις σχέσεις ΗΠΑ - Ιράν, το «Σχεδία home», την έλευση των Jethro Tull στο Ηρώδειο και τη θεατρική παράσταση "Μαρία Πενταγιώτισσα".

Το Σάββατο, στις 10 το πρωί, στην εκπομπή «Χωρίς Copy Paste», στο Ραδιόφωνο News 24/7, στους 88,6, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου, συντροφιά για δύο ώρες, με θέματα επικαιρότητας και πρόσωπα που σίγουρα έχουν κάτι να πουν.

Αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου, 10 – 12 το πρωί.

Ο Αντώνης Φουρλής, διευθυντής σύνταξης της HuffPost Greece μιλά για τη νέα κρίση στις σχέσεις ΗΠΑ – Ιράν μετά τις επιθέσεις εναντίον τάνκερ στον κόλπο του Ομάν και την ανησυχία των αγορών, καθώς από το Στενό του Ορμούζ διέρχεται το 30% του παγκόσμιου πετρελαίου.

Καλεσμένος στην ίδια εκπομπή, ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Ποτηρόπουλος, επικεφαλής της αρχιτεκτονικής ομάδας που επιμελήθηκε το «Σχεδία home». Ο κ. Ποτηρόπουλος, το γραφείο του οποίου αναλαμβάνει έργα μεγάλης κλίμακας (resorts, μουσεία, τη Μαρίνα Φλοίσβου, πολυτελείς κατοικίες), μιλά για την ιστορία πίσω από τη συνεργασία με τη Σχεδία και τον Χρήστο Αλεφάντη, ιδρυτή και διευθυντή σύνταξης του περιοδικού και εξηγεί τι σημαίνει «κοινωνική αρχιτεκτονική» και γιατί είναι τόσο πίσω στην Ελλάδα.

Και…

Λίγες ώρες πριν από τη συναυλία των Jethro Tull που επιστρέφουν στην Αθήνα για να γιορτάσουν στο Ηρώδειο με το ελληνικό κοινό τα 50 τους χρόνια, η Γκέλη Βούρβουλη, αρχισυντάκτρια της HuffPost Greece μιλά για την αποκλειστική συνέντευξη με τον Ίαν Άντερσον, «ψυχή» του συγκροτήματος και θρυλική μορφή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, που μεταξύ άλλων δηλώνει «είμαι ένας εργαζόμενος μουσικός, δεν είμαι ροκ σταρ» και «δεν έχω tour manager, έχω τον κ. Google».

Ακόμη, ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μιλά για τον ρόλο του ως «Μαρία Πενταγιώτισσα» στο έργο του Μποστ, ένα από πιο αστεία, σχεδόν σπαρταριστά έργα του ελληνικού ρεπερτορίου, μια παρωδία ηθών βασισμένη σε ένα από τα γνωστά παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας εμπνευσμένο από αληθινά περιστατικά.

Κι όπως πάντα, οι νέες ταινίες της εβδομάδας και προτάσεις για το Σαββατοκύριακο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα