Εκπέμπει σήμα η ΝΕΡΙΤ-Η πρώτη εικόνα στους δέκτες

Εκπέμπει σήμα η ΝΕΡΙΤ-Η πρώτη εικόνα στους δέκτες

Πρόβα τζενεράλε για τη ΝΕΡΙΤ από το πρωί της Δευτέρας. Πιθανό διάγγελμα Σαμαρά πριν τη συνάντηση τους Βενιζέλο και Κουβέλη. Τεχνικός καταγγέλλει πως εκπέμπει παράνομα

Η πρώτη εικόνα του σήματος ΝΕΡΙΤ εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο κανάλι 48 και στο κανάλι 52, που εκπέμπουν από τον Υμηττό, ως ένδειξη σταθμού, πάνω από τις χρωματιστές μπάρες που σημαίνουν ότι δεν υπάρχει ακόμη πρόγραμμα διαθέσιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΝΕΡΙΤ (Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ και Τηλεόραση) θα χρησιμοποιηθεί για την μετάδοση του διαγγέλματος του Πρωθυπουργού πριν από τη συνάντηση με τους κυβερνητικούς εταίρους.

ADVERTISING

ΕΡΤ ώρα μηδέν. Σήμερα η σύσκεψη των αρχηγών. Συμβιβασμός ή εκλογές. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

Στο μεταξύ κανονικά συνεχίζονται οι απεργιακές εκπομπές της ΕΡΤ μέσω διαδικτύου και δορυφορικά μέσω των καναλιών της EBU, από τον Eutelsat στις 7 μοίρες ανατολικά.

Εντωμεταξύ ο τεχνικός της ΕΡΤ Νίκος Μιχαλίτσης, μιλώντας στην εκπομπή της ΝΕΤ, κατήγγειλε πως το σήμα της ΝΕΡΙΤ από την Digea εκπέμπεται παράνομα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ανέφερε: ''Η εκπομπή του σήματος της ΝΕΡΙΤ, μέσω Digea, είναι παράνομη. Η ίδρυσή της δεν έχει εγκριθεί. Φέρνω την παρανομία Σαμαρά- Καναλαρχών στη Βουλή.''

SHARE:

24Media Network