Η Ελένη Μενεγάκη σταματάει τη συνεργασία της με τον Alpha

Η Ελένη Μενεγάκη σταματάει τη συνεργασία της με τον Alpha
Η Ελένη Μενεγάκη Instagram

Στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκοφορούσαν ότι η παρουσιάστρια σταματάει τη συνεργασία της με το κανάλι.

Έπειτα από πολλά χρόνια συνεργασίας, όλα δείχνουν πως η Ελένη Μενεγάκη πήρε την απόφαση να σταματήσει την συνεργασία της με το κανάλι του Alpha, κάτι που επιβεβαίωσε και στενή συνεργάτιδά της.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη το βράδυ, όταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας ρώτησε σε live στο Instagram την Κάλλια Καστάνη, στενή συνεργάτιδα της γνωστή παρουσιάστριας εάν οι φήμες περί τέλους συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha αληθεύουν, εκείνη τις επιβεβαίωσε.

“Η Ελένη είναι πάρα πολλά πράγματα, φαντάζομαι κάτι διαφορετικό για τον καθέναν. Είναι μία γυναίκα που αλλάζει, που εξελίσσεται. Είναι μια γυναίκα ηλεκτρικά όμορφη, διαβολικά έξυπνη και την αγαπώ πολύ. Είναι ο άνθρωπος που θα βάλει πλάτη για τους συνεργάτες της 100% και αυτό τουλάχιστον δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας από όσους συνεργάστηκαν μαζί της όλα αυτά τα χρόνια”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Κάλλια Καστάνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα