Εξελίξεις στο Mega

Εξελίξεις στο Mega
Στιγμιότυπο από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega , τα νέα δεν είναι ευχάριστα και μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Τηλέτυπος, δε φαίνεται να έχει επιτευχθεί συμφωνία των μετόχων. Οι εργαζόμενοι συγκάλεσαν έκτακτη γενική συνέλευση.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Οι εργαζόμενοι αναμένεται να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους, βάσει των νέων δεδομένων που διαμορφώνονται για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού

Εξελίξεις δρομολογούνται από το πρωί στο θέμα του Mega. Σε συνάντηση που είχε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Dimera κ. Αρτούρ Νταβιντιάν με εκπρόσωπους των εργαζομένων του Mega μετά από σχετικό αίτημά τους εξήγησε πως η εταιρία συμφερόντων του κ. Ιβάν Σαββίδη δεν έχει πλέον καμία σχέση με την μετοχική σύνθεση της Τηλέτυπος Α.Ε μετά την μεταβίβαση του πακέτου μετοχών που κατείχε (19,63% του μετοχικού κεφαλαίου) στην εταιρία Elenovo.

Νωρίτερα μέσω επιστολής που εστάλη στον τηλεοπτικό σταθμό με email η εταιρία Elenovo συμφερόντων του Ρώσου επιχειρηματία Καβάντεφ δήλωνε απρόθυμη να συμμετάσχει στην κάλυψη οικονομικών υποχρεώσεων του Mega. Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Αυγούστου η Τηλέτυπος Α.Ε ιδιοκτήτρια εταιρία του Mega μέσω σχετικών ανακοινώσεων είχε γνωστοποιήσει στο επενδυτικό κοινό την συγκεκριμένη μεταβολή στη σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Οι εργαζόμενοι και στελέχη του Mega αναμένεται, να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους βάσει των νέων δεδομένων που διαμορφώνονται αναφορικά με το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα