Γιώργος Γιαννόπουλος: Έπρεπε να είχα ζητήσει δικαιώματα για το “Πώς τους πετσόκοψες έτσι”

Γιώργος Γιαννόπουλος: Έπρεπε να είχα ζητήσει δικαιώματα για το “Πώς τους πετσόκοψες έτσι”

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος δήλωσε ότι θα έπρεπε να του δίνουν δικαιώματα για την ατάκα "Πως τους πετσόκοψες έτσι", αφού έχει γίνει viral στους χρήστες του Tik Tok

Στην πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης, “Η ζωή μετά” στην οποια πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε η κάμερα του Star. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για μια ατάκα που γνωρίζουν μικροί και μεγάλοι, που δεν είναι άλλη από το “Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε μ…”, από την ταινία του Οικονομίδη “Το μικρό ψάρι”, στην οποία πρωταγωνιστούσε.

“Κανονικά θα έπρεπε να μου δίνουν δικαιώματα για να βγάζαμε και εμείς κανένα φράγκο! Έχω πει και άλλες viral ατάκες! Πάντα κάτι κάνω. Και τώρα στο J2US πάλι κάτι είπα”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Ενώ συνέχισε: “Πάντα βάζω ένα στοιχείο της προσωπικότητας μου σε ό,τι κάνω. Με το ‘πως του πετσόκοψες έτσι ρε μ..’ όχι, δεν περίμενα ότι θα γίνει τέτοιος χαλασμός Κυρίου. Μου έδειξαν στο Tik Tok ότι γίνεται ο χαλασμός Κυρίου! Δηλαδή τρελάθηκα. Δεν το ήξερα, δεν το είχα δει και γίνεται ο χαμός”, υποστήριξε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα