Η Ιωάννα Μαλέσκου έκλεισε στον ΣΚΑΙ

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκλεισε στον ΣΚΑΙ
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram

Στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα βλέπουμε την Ιωάννα Μαλέσκου από τη νέα σεζόν. Ποιοι είναι οι τρεις άντρες που έκαναν δοκιμαστικό για να είναι στο πλευρό της.

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν την Ιωάννα Μαλέσκου, την εντυπωσιακή παρουσιάστρια του Κρήτη TV που χαρακτηρίζουν ως την “Μενεγάκη της Κρήτης”, να είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΣΚΑΙ.

Η ξανθιά καλλονή, που αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών, “έκλεισε” με το κανάλι του Φαλήρου για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή “Καλοκαίρι #not”.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχουν ήδη γίνει δοκιμαστικά σε άντρες, ώστε να βρεθεί ο συμπαρουσιαστής της, ενώ ένα από τα ονόματα που “έπεσαν στο τραπέζι” είναι του Βαγγέλη Σερίφη, συζύγου της Κατερίνας Στικούδη.

Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου

Η ξανθιά καλλονή έχει καταγωγή από την Πρέβεζα, ενώ έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη βρέθηκε ως δασκάλα δημοτικού. Στην πορεία, όμως, την κέρδισε η τηλεόραση.

Τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στο Κρήτη TV, ενώ έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά που προέβαλλε αποσπασματικά βίντεο από την εκπομή της.

Πολύ γρήγορα έγινε το “πρόσωπο των ημερών” και χαρακτηρίστηκε “η Μενεγάκη της Κρήτης”. Το τηλεοπτικό κοινό τρέφει μεγάλη συμπάθεια για την ίδια και ανυπομονεί να τη δει στο νέο της εγχείρημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα