Η μεγάλη βραδιά των Ermis Awards απέδειξε ξανά τη σπουδαιότητά τους

Διαβάζεται σε 3'
Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην παρουσίαση των Ermis Awards 2023
Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην παρουσίαση των Ermis Awards 2023

Η 24MEDIA στήριξε για ακόμη μια χρονιά τα Ermis Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει την έμπνευση και την εφευρετικότητα. Τα βραβεία και οι νικητές σε μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια.

Η δημιουργικότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επικοινωνίας και τα Ermis Awards είναι ο θεσμός που την επιβραβεύει στη χώρα μας.

Η φετινή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στο Ωδείο Αθηνών, ήταν πιο φαντασμαγορική από ποτέ, με τις πιο ευφάνταστες και στοχευμένες ιδέες να λαμβάνουν αυτό που τους αξίζουν. Ένα βραβείο Ermis.

Η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος φρόντισε η 23η διοργάνωση του θεσμού να αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στην Ελλάδα.

Ermis Awards 2023
Ermis Awards 2023

Η 24MEDIA, ως χορηγός επικοινωνίας, στήριξε για ακόμη μια χρονιά τη διοργάνωση που λειτουργεί ως αρωγός για την ανάδειξη τόσο των ανθρώπων, όσο και των εταιρειών του κλάδου που καταφέρνουν με έναν μοναδικό τρόπο να κρατάνε “ζωντανή” τη δημιουργικότητα στην επικοινωνία.

Με “μαέστρο” τον Γιώργο Καπουτζίδη, το αστείρευτο ταλέντο του και τις ευφυέστατες ιδέες των συμμετεχόντων, η επιτυχία ήταν δεδομένη.

Οι τελετές απονομής της διοργάνωσης χωρίστηκαν σε δύο μέρη, με τις εξής κατηγορίες: Digital, Digital Craft, Direct, Media, Branding & Design, Branded Entertainment & Content και Ad, Print & Outdoor Craft, Production & Campaigns.

Ermis Awards 2023
Ermis Awards 2023

Ωστόσο, φέτος εντάχθηκε μια νέα διάκριση, το “Ermis White” με νικητές να αναδεικνύονται το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για την καμπάνια που σχεδίασε στο TikTok και τον σπουδαίο συγγραφέα και σεναριογράφο, με σημαντική διαδρομή και στην διαφήμιση ως κειμενογράφος, Ευθύμη Φιλίππου.

Αναλυτικά τα μεγάλα βραβεία των Ermis Awards έχουν ως εξής:

  • AD Agency of the Year: Ogilvy
  • Branding & Design Agency of the Year: Beetroot
  • Digital AD Agency of the Year: Ogilvy
  • Direct Agency of the Year: Ogilvy
  • Media Agency of the Year: Tempo OMD Hellas
  • PR Agency of the Year: Ogilvy
  • Film Production Company of the Year: Topcut Modiano
  • Client of the Year: Aegean Airlines
  • Creative Brand of the Year – Product: Dove
  • Creative Brand of the Year – Services: Aegean

Χαρά, συγκίνηση και περηφάνεια ήταν μόνο μερικά από τα συναισθήματα των νικητών. Το κάθε project ήταν μοναδικό, ευρηματικό και περνούσε το δικό του μήνυμα.

Πολλοί εξέφρασαν τη χαρά τους, αποκάλυψαν τι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το project, ενώ μοιράστηκαν και συμβουλές με όσους επίδοξους θέλουν κι εκείνοι να κερδίσουν ένα βραβείο Ermis. Κοινό σημείο όλων, ήταν η πίστη στο ομαδικό πνεύμα και την ικανότητα του μυαλού να σκεφτεί κάτι τόσο δημιουργικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα