Η Πάτια Ιορδανίδου Group Beauty Director της 24 MEDIA

Η Πάτια Ιορδανίδου Group Beauty Director της 24 MEDIA
Η Πάτια Ιορδανίδου Group Beauty Director της 24 MEDIA

Η 24 MEDIA καλωσορίζει στο δυναμικό της την Πάτια Ιορδανίδου η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Group Beauty Director στο σύνολο του Ομίλου.

Η γνωστή δημοσιογράφος με δεκεπτά χρόνια εμπειρίας ως beauty editor, θα είναι υπεύθυνη για τον στρατηγικό σχεδιασμό και την επίβλεψη του beauty content όλων των μέσων της 24 MEDIA καθώς και για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία πρωτογενούς premium content γύρω από τον τομέα της ομορφιάς.

Στόχος της εταιρείας είναι η αναβάθμιση και ενίσχυση του beauty content που παράγουν τα brands του Ομίλου, το οποίο σχετίζεται άμεσα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της διαφημιστικής αγοράς.

Η Πάτια Ιορδανίδου έχει εργαστεί, από το 2004, ως δημοσιογράφος με εξειδίκευση στην ομορφιά σε μερικά από τα σημαντικότερα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, όπως η Vogue, το Life & Style, το Free, το Insider, το Αθηνόραμα, το Ελculture, το Influencers και το Beauté, στο οποίο είχε ενεργό ρόλο στη διοργάνωση των ετήσιων βραβείων ομορφιάς Prix de Beauté.

Μέσα από τη δημοσιογραφική της πορεία έχει καλύψει, εκτός από την ομορφιά, ένα ευρύ φάσμα θεμάτων για το wellness, το lifestyle και τη μόδα, με αρθρογραφία, συνεντεύξεις και στήλες άποψης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα