Η Βίκυ Σαμαρά Επικεφαλής του Πολιτικού Ρεπορτάζ του NEWS247

Η Βίκυ Σαμαρά Επικεφαλής του Πολιτικού Ρεπορτάζ του NEWS247

Ενισχύεται το πολιτικό ρεπορτάζ του NEWS 247 για ακόμα καλύτερη και πιο διεισδυτική ενημέρωση. Επικεφαλής αναλαμβάνει η έμπειρη ρεπόρτερ Βίκυ Σαμαρά

Η δημοσιογράφος Βίκυ Σαμαρά αναλαμβάνει Επικεφαλής του Πολιτικού Ρεπορτάζ του NEWS247 με στόχο την ακόμα καλύτερη κάλυψη της πολιτικής ειδησεογραφίας. Μετά από την επιτυχημένη θητεία της ως ρεπόρτερ, στον χώρο της κεντροδεξιάς στην Ελευθεροτυπία και ούσα επί σειρά ετών συντάκτρια της Απογευματινής, αρμόδια για το κυβερνητικό ρεπορτάζ καθώς και για αυτό της Νέας Δημοκρατίας, αναλαμβάνει τη θέση αυτή στο ενημερωτικό site της 24MEDIA.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής απόφασης του ομίλου να ενισχύσει δυναμικά το κομμάτι του πολιτικού ρεπορτάζ στο NEWS247, ο Θοδωρής Λαπαναΐτης αναλαμβάνει το ρεπορτάζ της κεντροδεξιάς ενώ τον χώρο της κεντροαριστεράς, συνεχίζει να καλύπτει ο Αντώνης Αντζολέτος.

Ο Μάνος Χωριανόπουλος, Διευθυντής Σύνταξης του News247.gr, δήλωσε: “Σε μία εποχή που οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες, το NEWS247 ακολουθώντας τις ανάγκες των Ελλήνων για έγκυρη και άμεση ενημέρωση, ενισχύει το τμήμα του πολιτικού ρεπορτάζ. Με δημοσιογραφική κάλυψη όλων των πλευρών του πολιτικού χάρτη έχουμε θέσει ως στόχο να μεταδίδουμε τον παλμό των γεγονότων και να  επιβεβαιώσουμε την ισχυρή θέση του site στην ενημέρωση και τη digital αγορά των media”.

SHARE:

24Media Network