Κανάκης κατά ΣΚΑΙ: “Η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια”

Κανάκης κατά ΣΚΑΙ: “Η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια”
Αντώνης Κανάκης Facebook: Antonis Kanakis Official

Νέα τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη, μέσω της δικηγόρου του αυτή τη φορά, έπειτα από την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΙ. Μεταφέρεται στα δικαστήρια η διαμάχη.

Με νέα ανακοίνωση επέστρεψε ο Αντώνης Κανάκης, μετά από την ανακοίνωσή του για τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε το βράδυ της Τρίτης σε ανάρτησή του στο Facebook του “Ράδιο Αρβύλα” πως ο ίδιος και η ομάδα του δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον τηλεοπτικό σταθμό στις εκπομπές “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, ενώ άφησε αιχμές για “πρωτόγνωρα συναισθήματα” στα 31 χρόνια που εργάζονται στην τηλεόραση. 

Από την άλλη, πηγές από τον σταθμό ανέφεραν πως το κανάλι “έχει τηρήσει στο ακέραιο” ό,τι είχε συμφωνηθεί και συζητηθεί ανάμεσα στους υπεύθυνους του καναλιού και στους συντελεστές της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”, ωστόσο ο Αντώνης Κανάκης προχώρησε σε νέα ανακοίνωση, μέσω της δικηγόρου του αυτή τη φορά.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος από τη “Φωλιά των Κου Κου” επικοινώνησε με τη δικηγόρο του παρουσιαστή και παραγωγού, Χριστίνα Παναγουλέα κι όπως όλα δείχνουν η λύση της συνεργασίας δε θα είναι συναινετική. Σύμφωνα με δήλωση της στην εκπομπή της πληρεξούσιας νομικού εκπροσώπου του Αντώνη Κανάκη: 

“Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά.

Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια.

Η πληρεξούσια δικηγόρος,

Χριστίνα Παναγουλέα”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version