Κόβεται η εκπομπή των Ουγγαρέζου-Συνατσάκη

Κόβεται η εκπομπή των Ουγγαρέζου-Συνατσάκη
THOMAS CHRISOHOIDIS

Οι χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης οδήγησαν τον ΑΝΤ1 στην απόφαση να κόψει το "Spata Live", την επιμέλεια του οποίου είχε αναλάβει ο Βαγγέλης Περρής. Τι είπαν στον αέρα οι δύο παρουσιαστές

Μετά από τέσσερις μήνες χαμηλών πτήσεων, κόβεται η μερημεριανή εκπομπή του ANT1, "Spata Live". Την είδηση, η οποία κυκλοφορούσε στα τηλεοπτικά πηγαδάκια, ανακοινώθηκε επίσημα στον αέρα της εκπομπής από τους ίδιους τους παρουσιαστές της, το Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Μαίρη Συνατσάκη. 

"Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, ενημερωθήκαμε ότι αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται This is Spata Live, έρχεται προς το τέλος του" ανακοίνωσε ο Ουγγαρέζος και συμπλήρωσε "Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα νούμερα τηλεθέασης με τα οποία μας τιμήσατε, ήταν διαρκώς αυξανόμενα και θα το πω, ήταν διαρκώς επάνω από το ομοειδές προϊόν του ανταγωνισμού. Ωστόσο δυστυχώς οι εποχές είναι έτσι, κι όπως μας εξηγήθηκε και το καταλαβαίνουμε, είναι τέτοιες και τόσο πιεστικές που δεν δίνουν σε ένα κανάλι που κάνει πρωταθλητισμό, όπως κάνει ο ΑΝΤ1, το χρόνο που χρειάζεται να δώσει σε τέτοιες εκπομπές σαν και εμάς, να «χτιστούν» σε μία ζώνη που δεν υπήρχε ποτέ. Όμως, και μόνο για αυτό το 13 -14% που μας φέρατε από το μηδέν, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μας".

Από την πλευρά της η Μαίρη Συνατσάκη σημείωσε πως "Δεν θα πούμε άλλα, αλλά σας αξίζει να σας πούμε εμείς τι ακριβώς θα συμβεί, σας αξίζει να μην διαβάζετε λόγια από εδώ και από εκεί στα blogs. Και αν οι υπόλοιποι αφήνουν τα κανάλια τους να μιλήσουν, εμείς θα αποφασίσουμε να το κάνουμε μόνοι μας."

Η μεσημεριανή ζώνη των τηλεοπτικών σταθμών αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για τα δύο κανάλια που διεκδικούν με αξιώσεις την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης καθημερινά, τον ANT1 και το Alpha, όπως έχουμε ξαναγράψει από το NEWS 247. Το Spata Live, αλλά και το Λόγω TiVis στο κανάλι της Κάντζας δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα και με δυσκολία περνούν σε τηλεθέαση ακόμη και το 10% στο γενικό σύνολο, με τα νούμερα να είναι ελαφρώς πιο αυξημένα, αλλά και πάλι ιδιαίτερα χαμηλά και στα νεανικά κοινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Δεν έχω λόγια' για τις επιδόσεις του μεγάλου καναλιού στην prime time αυτή τη σεζόν

Τα 'ναυάγια' της ελληνικής TV

SHARE:

24Media Network