Κυκλοφόρησε το νέο 'Villas 2016'

Κυκλοφόρησε το νέο 'Villas 2016'

Αττική, Ζάκυνθος και Κρήτη, εναλλάσσονται με πραγματοποιήσεις στο Σάο Πάολο και το Λος Άντζελες, το Μπαχρέιν και το Τελ Αβίβ, την Μπανγκόγκ και τη Σιγκαπούρη

Η κυκλοφορία του νέου ετήσιου λευκώματος Villas 2016 επιβεβαιώνει το διεθνή προσανατολισμό της έκδοσης τα τελευταία χρόνια, με την παρουσίαση μερικών από τις πιο ενδιαφέρουσες πραγματοποιήσεις πολυτελών περιαστικών μονοκατοικιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επτά ελληνικά παραδείγματα στην Αττική, τη Ζάκυνθο και την Κρήτη, εναλλάσσονται με πραγματοποιήσεις στο Σάο Πάολο και το Λος Άντζελες, το Μπαχρέιν και το Τελ Αβίβ, την Μπανγκόγκ και τη Σιγκαπούρη.

Η έκδοση καταγράφει τις τελευταίες τάσεις μιας δημοφιλούς κατηγορίας κτιριακών έργων, που αποτέλεσε σε όλη τη διάρκεια του 20ού αιώνα και μέχρι σήμερα, το πεδίο αναζήτησης μιας σύγχρονης διεθνούς αρχιτεκτονικής γλώσσας για τους σημαντικότερους αρχιτέκτονες όλου του κόσμου, αλλά και την ισότιμη πλέον θέση της ελληνικής αρχιτεκτονικής στο διεθνή της περίγυρο.

Δύο αποκλειστικές συνεντεύξεις, με το διεθνούς φήμης Βρετανό designer Jasper Morrison και το σημαντικό και πολυβραβευμένο Βραζιλιάνο αρχιτέκτονα Marcio Kogan, του γραφείου StudioMK27, φέρνουν σε επαφή ένα ευρύτερο κοινό με τις σύγχρονες τάσεις στον εσωτερικό σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική, με την τεχνολογική καινοτομία και τη νέα μοντέρνα αισθητική.

Η ετήσια διεθνής έκδοση Villas 2016 κυκλοφορεί εκτός από Ελλάδα και Κύπρο στα αεροδρόμια και κεντρικά σημεία πώλησης τύπου των παρακάτω χωρών: Αγγλία, Τουρκία, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Κατάρ, Μπαχρέιν, Λίβανο, Ινδία, Κίνα, Κορέα και Ταϊβάν.

Το Villas είναι μία ετήσια έκδοση του ek magazine.

SHARE: