Κυκλοφόρησε το Villas 2020

Κυκλοφόρησε το Villas 2020
Villas

Η φετινή έκδοση του Villas, η 17η κατά σειρά, αναδεικνύει 16 πολυτελείς κατοικίες, από τις πιο ενδιαφέρουσες στον κόσμο, που ολοκληρώθηκαν το περασμένο έτος.

Η 17η έκδοση του Villas 2020 στοχεύει στην ανάδειξη 16 πολυτελών κατοικιών, ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες στον κόσμο, που ολοκληρώθηκαν το περασμένο έτος. Η δίγλωσση έκδοση, η οποία ανήκει στην επιτυχημένη ετήσια σειρά λευκωμάτων που εκδίδονται από το ek, φιλοδοξεί να εντοπίσει τις πιο σύγχρονες τάσεις στον τομέα της αρχιτεκτονικής σε πολυτελείς αστικές κατοικίες διαφορετικών πόλεων.

Villas

Villas

 

Υλοποιημένα έργα δημοφιλών αρχιτεκτόνων στην Ταϊλάνδη, στο Περού, στη Βραζιλία, στις ΗΠΑ, στο Ισραήλ, στην Πορτογαλία, παρουσιάζονται παράλληλα με έργα στην Ελλάδα και την Κύπρο, αποκαλύπτοντας τις σύγχρονες προσεγγίσεις της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων και της τεχνολογίας της κατοικίας. Η φετινή έκδοση του Villas μπορεί να θεωρηθεί και ως μια ανθολόγηση «μηχανών κατοίκησης υψηλής απόδοσης».

Villas

Villas

 

Η έκδοση περιλαμβάνει, επίσης, αποκλειστική συνέντευξη του Luciano Kruk, αρχιτέκτονα και καθηγητή με βάση το Buenos Aires, με ευρεία διεθνή αναγνώριση, το έργο του οποίου στηρίζεται γερά στις αρχές του μοντερνισμού.

Villas

Villas

 

Το Villas 2020 διατίθεται στα σημεία έντυπου τύπου, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και στα αεροδρόμια των παρακάτω χωρών: Ελλάδα, Κύπρος, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι, Κατάρ, Μπαχρέιν, Λίβανος, Ομάν, Ινδία, Κίνα, Κορέα, Ταϊβάν και Σιγκαπούρη.

Villas

Villas

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα