ΛεΜπρόν Τζέιμς: Εξασφάλισε 100 εκατ. δολάρια για τη νέα του εταιρία ΜΜΕ με ευαισθησία στο μαύρο κοινό

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Εξασφάλισε 100 εκατ. δολάρια για τη νέα του εταιρία ΜΜΕ με ευαισθησία στο μαύρο κοινό
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς AP

H SpringHill Entertainment περιγράφεται ως εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης με μια μη απολογητική ατζέντα που θα δώσει φωνή στους μαύρους δημιουργούς περιεχομένου και καταναλωτές.

Ο θρύλος του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς ανακοίνωσε ότι κατάφερε να εξασφαλίσει 100 εκατ. δολάρια σε επενδύσεις για την νέα του εταιρεία μέσων ενημέρωσης που στοχεύει στην ενδυνάμωση του μαύρου κοινού.

Η SpringHill Entertainment, όπως ονομάζεται, διευθύνεται από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον συνέταιρό Μάβερικ Κάρτερ, ο οποίος θα εκτελεί χρέη CEO. Η Σερένα Γουίλιαμς είναι μεταξύ των μετόχων.

Σύμφωνα με το BBC, η SpringHill Entertainment περιγράφεται ως εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης με μια μη απολογητική ατζέντα που θα δώσει φωνή στους μαύρους δημιουργούς περιεχομένου και καταναλωτές.

Η εταιρεία πήρε το όνομά της από το συγκρότημα διαμερισμάτων του Οχάιο, στο οποίο μεγάλωσε ο Τζέιμς.

Το ύψος της χρηματοδότησης για την SpringHill Entertainment “έκλεισε” τον Μάρτιο, αλλά ανακοινώθηκε χθες, Πέμπτη. Η εταιρεία αποτελεί συγχώνευση τριών εταιριών: της εταιρείας παραγωγής SpringHill Entertainment, της εταιρείας ψηφιακών μέσων Unintirrupted και της εταιρείας μάρκετινγκ Robot Co.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είπε ότι η ομάδα του απαρτίζεται από περισσότερα από 100 άτομα, το 64% εκ των οποίων είναι μαύροι και το 40% 40% γυναίκες.

Η SpringHill Entertainment συνεργάζεται ήδη με το Netflix για την παραγωγή μιας ταινίας για το μπάσκετ με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σάντλερ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα