Ματίνα Νικολάου: "Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου"

Ματίνα Νικολάου

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση της με τον Βασίλη Πορφυράκη, μια σχέση που μετρά δύο χρόνια, απαντώντας στο αν σκέφτεται έναν δεύτερο γάμο

Την Ματίνα Νικολάου φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή "Μεσάνυχτα" το βράδυ της Τρίτης. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για το διαζύγιο με τον πατέρα του παιδιού της.

"Υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μου που ήμουν σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Γιατί ήρθε ένας χωρισμός με τον πρώην σύζυγό μου, έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου, που δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Καθόλου. Ήταν πολύ μεγάλο χαστούκι για μένα γιατί δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα χωρίσω. Όχι, εγώ παντρεύτηκα για να μη χωρίσω. Ήταν και το παιδί σε ηλικία δυόμιση χρονών, οπότε το διαζύγιο μου ήρθε κατραπακιά. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω ψύχραιμα αλλά δεν ήταν εύκολο.. Δεν ήθελα να χωρίσω. Δεν πήρα εγώ αυτή την απόφαση. Γι’ αυτό και μου ήταν δύσκολο, νομίζω. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου".

ADVERTISING

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση της με τον Βασίλη Πορφυράκη, μια σχέση που μετρά δύο χρόνια. Απαντώντας για το αν έχει σκεφτεί έναν δεύτερο γάμο, η Ματίνα Νικολάου απάντησε χαρακτηριστικά: "Δεν είναι κάτι που το έχω σκεφτεί, είναι κάτι που αν θα έρθει καλώς να έρθει. Έχω ένα παιδί είμαι πολύ καλυμμένη με τον Παναγιώτη αλλά αν είναι να έρθει ένα δεύτερο παιδάκι ευχαρίστως αλλά δεν το έχω προγραμματίσει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network