MEGA: Τέλος και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες

MEGA: Τέλος και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες
Το κλείσιμο του βίντεο των εργαζομένων, εν όψει της διακοπής μετάδοσης του τηλεοπτικού σήματος, η οποία έχει ανακοινωθεί για τις 28 Οκτωβρίου 2018

Σήμερα αναμένεται να διακόψουν τη μετάδοση του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού, η Cosmote TV και η Nova. Σαν σήμερα είχε εκπέμψει για πρώτη φορά πριν από 29 χρόνια

Οριστικό τέλος και από τις πλατφόρμες της συνδρομητικής τηλεόρασης το Mega.

Σήμερα αναμένεται να διακόψουν τη μετάδοση του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού, η Cosmote TV και η Nova, μετά και από την παρέμβαση του ΕΣΡ.

Η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή επικαλείται σε έγγραφο που έστειλε προς τους δύο φορείς, την απόφαση του, όπως και την αντίστοιχη του ΣτΕ για τη μη συμμετοχή στο διαγωνισμό για τις επίγειες άδειες εθνικής εμβέλειας ο οποίος διενεργήθηκε τον Ιανουάριο του 2018.

Αναλυτικά το μήνυμα της Nova: «Η Nova ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι, κατόπιν επιστολής του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), είναι υποχρεωμένη, από το Νόμο, να διακόψει τη συνδρομητική δορυφορική μετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος Mega. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/11/2018».

«Μαύρο» είχε πέσει στην συχνότητα του Mega  που εξέπεμπε μέσα από την πλατφόρμα της DIGEA τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου. Το «Μεγάλο Κανάλι» σταμάτησε να εκπέμπει μετά από 29 χρόνια λειτουργίας του.

Σημειώνεται πως σαν σήμερα και ακριβώς πριν από 29 χρόνια, στις 20 Νοεμβρίου 1989 στις 15:00 το μεσημέρι, το ελληνικό κοινό είδε για πρώτη φορά το σήμα του Mega στους δέκτες του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα