Ν. Βαφειάδης: Η πρώτη “εγκληματική” συνέντευξη της Δήμητρας Λιάνη

Ν. Βαφειάδης: Η πρώτη “εγκληματική” συνέντευξη της Δήμητρας Λιάνη
1999/Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi

Ο δημοσιογράφος Νικόλας Βαφειάδης ως καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή του Γ.Αρναούτογλου, αφηγήθηκε πως παρουσίασε για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό μέσω ραδιοφώνου, την Δήμητρα Λιάνη.

Ο Νικόλας Βαφειάδης πέρασε από το ‘The 2Night Show‘ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε πολλές και ενδιαφέρουσες ιστορίες να διηγηθεί. Ο έμπειρος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα χρόνια που έζησε στο BBC και στον Μίνωα Κυριακού, που τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα και να επανδρώσει το -υπό διαμόρφωση τότε- ραδιοτηλεοπτικό εγχείρημα του ΑΝΤ1.

 Δεν παρέλειψε όμως να μιλήσει και για μια παράτολμη, με όρους “εγκλήματος” δημοσιογραφική αποστολή του, όταν έκανε την πρώτη (ραδιοφωνική) συνέντευξη της Δήμητρας Λιάνη, το 1988.

Ο N. Βαφειάδης αναφέρθηκε στο πόσο έντονα πολιορκούσε τους ανθρώπους του Ανδρέα Παπανδρέου ώστε να έχει λίγο χρόνο με τη νεαρή – εντελώς άγνωστη στο ευρύ κοινό- σύντροφο του τότε πρωθυπουργού, δεχόμενος διαδοχικές αρνήσεις.

Όμως η “πολιορκία” έπιασε τόπο, μέσα από μια σουρεαλιστική, τυχαία συνάντηση του Βαφειάδη με την Δήμητρα Λιάνη και τον Γιώργο Λιάνη, με τον τελευταιό να της λέει πως “αν είναι να δώσεις μια συνέντευξη, θα τη δώσεις στον Νικόλα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα