Νέος διευθυντής της Αυγής ο Σπύρος Ραπανάκης

Νέος διευθυντής της Αυγής ο Σπύρος Ραπανάκης
Εφημερίδα Αυγή ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI

Ανακατατάξεις στην ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς αφού τη θέση του διευθυντή αναλαμβάνει από την Παρασκευή ο Σπύρος Ραπανάκης.

Σε ανακοινώσεις προχώρησε την Παρασκευή το διοικητικό συμβούλιο της Αυγής.

Αναλυτικά:

Στο πλαίσιο της διαδικασίας επανεκκίνησης της ιστορικής εφημερίδας της Αριστεράς, το ΔΣ της ΑΥΓΗΣ αποφάσισε την ανάθεση των κάτωθι αρμοδιοτήτων σε δημοσιογραφικά στελέχη της εταιρείας:

Ο Σπύρος Ραπανάκης είναι ο νέος Διευθυντής της ΑΥΓΗΣ και της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής. Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2012. Είναι 33 ετών, πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης. Το τελευταίο έτος ήταν Υπεύθυνος Έκδοσης της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής. Κατά την περίοδο αυτή έλαβαν χώρα σημαντικές αλλαγές στο στήσιμο, το περιεχόμενο και την αισθητική του φύλλου με αποτέλεσμα να καταγράψει άνοδο στην κυκλοφορία του.

Ο Μανώλης Γασπαράκης αναλαμβάνει Υπεύθυνος της ιστοσελίδας της ΑΥΓΗΣ (avgi.gr) και του 105,5 Στο Κόκκινο (avgi.gr/stokokkino). Είναι 34 ετών, απόφοιτος Επικοινωνίας και ΜΜΕ. Εργάζεται στην ΑΥΓΗ από το 2011 και έως σήμερα ήταν αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας avgi.gr. Η ιστοσελίδα κατά τα τελευταία δύο έτη έχει γνωρίσει μεγάλη άνοδο στην επισκεψιμότητα, ενώ είναι πλέον και το portal αναφοράς για τους πολυάριθμους συνδρομητές της ηλεκτρονικής έκδοσης της ΑΥΓΗΣ.

Ο Άγγελος Τσέκερης αναλαμβάνει το ρόλο του Συμβούλου Έντυπης Έκδοσης, με ειδική έμφαση στα αφιερώματα ιστορικο-πολιτικού χαρακτήρα και τις εκδόσεις (supplements) που θα συνοδεύουν το φύλλο.

Ο Νίκος Σβέρκος αναλαμβάνει το ρόλο του Συμβούλου Περιεχομένου για όλα τα μέσα του Ομίλου ΑΥΓΗΣ – Στο Κόκκινο, με ειδική έμφαση σε καινοτόμα προϊόντα ψηφιακού χαρακτήρα.

Το ΔΣ της ΑΥΓΗΣ ευχαριστεί τους Άγγελο Τσέκερη και Νίκο Σβέρκο για την προσφορά τους από τις θέσεις στις οποίες υπηρέτησαν έως σήμερα και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι με την δημοσιογραφική και διοικητική εμπειρία τους θα σταθούν πολύτιμοι αρωγοί στην αναβάθμιση των Μέσων του Ομίλου.

Ταυτόχρονα, εκφράζει την χαρά του για το γεγονός ότι:

Οι νέοι Διευθυντές προέρχονται από τους κόλπους της ΑΥΓΗΣ,

Γνωρίζουν σε βάθος τόσο το αντικείμενό τους όσο και το Μέσο το οποίο καλούνται να υπηρετήσουν,

Ανήκουν σε μια νέα γενιά δημοσιογράφων, απόλυτα εξοικειωμένη με τις καινοτόμες μορφές επικοινωνίας.

Ως απόρροια αυτών, εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβουν με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση και ενδυνάμωση της ΑΥΓΗΣ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα