Νews 24/7 στους 88,6: Μεγάλο αφιέρωμα απόψε για τα ΑμΕΑ

Νews 24/7 στους 88,6: Μεγάλο αφιέρωμα απόψε για τα ΑμΕΑ
ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΓΙΑΪΤΖΟΓΛΟΥ- WATKINSON/ 24MEDIA

Μιλούν στον Γιώργο Βούλγαρη ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Γιάννης Βαρδακαστάνης και ο Χάρης Χουρδάκης. Στο στούντιο του ραδιοφώνου από τις 22:00 έως τις 24:00 ο Αντώνης Ρέλλας.

Αφιέρωμα στα άτομα με αναπηρία, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στις λύσεις που ζητούν, ξεκινά σήμερα Δευτέρα ο Νews 24/7 στους 88,6.

Στην εκπομπή "Διαδρομές στην Ενημέρωση" και στον Γιώργο Βούλγαρη από τις 20:00 έως τις 22:00 μιλούν ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρόεδρος της εθνικής συνομοσπονδίας ατόμων με αναπηρίες Γιάννης Βαρδακαστάνης και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του ΚΚΕ και μέλος του τμήματος υγείας και πρόνοιας Χάρης Χουρδάκης.

Στην εκπομπή "Είσαι στον αέρα" με τον Νίκο Γιαννόπουλο και τον Βασίλη Σφήνα στο στούντιο θα είναι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Ρέλλας.

Ο Νews 24/7 στους 88.6 θα συνεχίσει το αφιέρωμα του για τα άτομα με αναπηρία τις επόμενες ημέρες και παράλληλα με τη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση.

SHARE:

24Media Network