Nova: Τα κανάλια Novasport και από Vodafone TV και από WIND

Nova: Τα κανάλια Novasport και από Vodafone TV και από WIND

Σε συνεργασία με τους δύο μεγαλύτερους εναλλακτικούς παρόχους τηλεφωνίας Vodafone και Wind προχώρησε η Nova σε ότι αφορά το αθλητικό περιεχόμενο

Καθώς η πίτα στις τηλεπικοινωνίες θα ξαναμοιραστεί με την αναμενόμενη πώληση της Cyta αλλά και το παιχνίδι στην συνδρομητική τηλεόραση αρχίζει να  ζεσταίνεται με τις προσθαφαιρέσεις που ετοιμάζει από 1η Οκτωβρίου η Cosmote TV, οι παίκτες προχωρούν σε κινήσεις τακτικής. Στα πλαίσια αυτά η Nova προχώρησε σε συμφωνία με Vodafone και Wind ώστε τα αθλητικά κανάλια της Novasport να παίζουν παράλληλα στην πλατφόρμα της και στις συνδρομητικές υπηρεσίες των δύο παρόχων.

Συγκεκριμένα  τα κανάλια Novasport θα μεταδίδονται και από την ΙPΤV πλατφόρμα της συνδρομητικής τηλεόρασης Vodafone TV, παράλληλα με τη μετάδοσή τους από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova.  To ίδιο θα συμβεί και με την IPTV πλατφόρμα της Wind η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7 αναμένεται να είναι έτοιμη μέσα στους επόμενους μήνες. 
Υπενθυμιζεται οτι τα κανάλια Novasports μεταδίδουν αποκλειστικά το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, την EuroLeague καθώς και το Basketball Champions League. Παράλληλα, προβάλλουν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Γαλλίας και Ολλανδίας, την Championship Αγγλίας, το Κύπελλο Αγγλίας, το League Cup Αγγλίας, τα Κύπελλα Ιταλίας και Γερμανίας, καθώς και τους τελικούς Κυπέλλου Ισπανίας αλλά και πλήθος άλλων κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων, όπως είναι το φημισμένο τουρνουά τένις Wimbledon.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα