Ο ΣΚΑΪ ζητάει να κλείσει το MEGA- Η επιστολή του σταθμού στο ΕΣΡ

Στιγμιότυπο από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega , τα νέα  δεν είναι ευχάριστα και μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Τηλέτυπος, δε φαίνεται να έχει επιτευχθεί συμφωνία των μετόχων.  Οι εργαζόμενοι συγκάλεσαν έκτακτη γενική συνέλευση.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Στιγμιότυπο από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega , τα νέα δεν είναι ευχάριστα και μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Τηλέτυπος, δε φαίνεται να έχει επιτευχθεί συμφωνία των μετόχων. Οι εργαζόμενοι συγκάλεσαν έκτακτη γενική συνέλευση.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Για αθέμιτο ανταγωνισμό κάνει λόγο ο ΣΚΑΪ, σε περίπτωση που το ΕΣΡ αποφανθεί πως το Mega είναι θεματικό κανάλι και μπορεί να συνεχίσει να εκπέμπει

Του Χρήστου Ν.Ε. Ιερείδη

Επιστολή προς το ΕΣΡ έστειλε ο ΣΚΑΪ, ζητώντας την παύση λειτουργίας του Mega, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως θα τίθεται ζήτημα αθέμιτου ανταγωνισμού, στην περίπτωση που αποφανθεί την ερχόμενη Τρίτη πως το Mega είναι θεματικό κανάλι και επομένως μπορεί να συνεχίσει να εκπέμπει.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή του, ο σταθμός του Φαλήρου ισχυρίζεται ότι οι συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού «μας πλήττουν ευθέως και δημιουργούν μέγιστη οικονομική ζημιά», υποστηρίζει ότι το Mega λειτουργεί χωρίς κανένα κόστος προγράμματος, μεταδίδοντας συνεχώς επαναλήψεις παλαιοτέρων προγραμμάτων μυθοπλασίας, δεν ανταπεξέρχεται ούτε στοιχειωδώς  στις λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις του (προσωπικό, προμηθευτές, ψηφιακό πάροχο, ΑΕΠΙ κλπ) και ότι «αυτό του δίνει τη δυνατότητα να «κανιβαλίζει» τη διαφημιστική αγορά, δηλαδή να πουλάει τον διαφημιστικό χρόνο σε τιμές που δεν ενσωματώνουν κανένα λειτουργικό κόστος, καμία επένδυση, μειώνοντας το έσοδο των λοιπών τηλεοπτικών σταθμών που προσπαθούν, στις γνωστές  συνθήκες κρίσης, να επιβιώσουν, τηρώντας όλες τους τις υποχρεώσεις απέναντι στις αρχές και τους νόμους».

Απο το περιβάλλον του ΕΣΡ υπογραμμίστηκε πως «έχουν μυαλό τα μέλη του Συμβουλίου να κρίνουν».

Η επιστολή του ΣΚΑΪ στο ΕΣΡ:

Page: /
SHARE:

24Media Network