Ο Σταύρος Θεοδωράκης αφήνει το protagon.gr στο Χρήστο Μέμη

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αφήνει το protagon.gr στο Χρήστο Μέμη

Αίσια κατάληξη είχαν οι συζητήσεις με τον Σταύρο Θεοδωράκη και το site protagon.gr περνάει στα χέρια του Χρήστου Μεμή. Τα πρώτα βήματα για το νέο εγχείρημα

Αλλάζει ιδιοκτησία το site  protagon.gr  καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται το advertising.gr, οι συζητήσεις που είχε εδώ και πολύ καιρό ο Σταύρος Θεοδωράκης με το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ, Χρήστο Μεμή, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο πρώην Γενικός Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης του ΔΟΛ, Χρήστος Μεμής, αποκτά πλειοψηφικό ποσοστό του site, το οποίο αγγίζει το 65% και του δίνει απόλυτο έλεγχο όσον αφορά τη συνέχεια. Μάλιστα, όπως ακούγεται, ο κ. Μεμής ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση των ανθρώπων που θα στελεχώσουν το site τη νέα εποχή, καθώς και των γραφειακών εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν το νέο εγχείρημα.

Υπενθυμίζεται πως ο Χρήστος Μεμής ανήκε στο δυναμικό του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη περίπου 25 χρόνια, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014, όταν και αποχώρησε από το συγκρότημα. Τότε διατηρούσε τη θέση του γενικού διευθυντή μέσων ενημέρωσης του ΔΟΛ, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει διευθυντής στο «Βήμα» και στα «Νέα», επί σειρά ετών.

SHARE: