Οι Άσφαιροι: Το ζευγάρι της συμφοράς στη νέα αστυνομική κωμωδία του Alpha

Οι Άσφαιροι: Το ζευγάρι της συμφοράς στη νέα αστυνομική κωμωδία του Alpha

Γκαφατζήδες και παντελώς άσχετοι, αυτοί οι αστυνομικοί κατορθώνουν ως δια μαγείας να επιλύσουν και την πιο περίπλοκη υπόθεση που τους ανατίθεται. Η νέα κωμική σειρά του Alpha ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα (vid)

Νέα ελληνική σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19/10 στις 22.30 από τη συχνότητα του Alpha. Οι Ζήσης Ρούμπος και Γιώργος Αγγελόπουλος υποδύονται δύο ξεχωριστούς ντετέκτιβ που παρά το γεγονός πως είναι παντελώς άσχετοι με την υπόθεση έγκλημα και έρευνα, καταφέρνουν να πλασαριστούν ως ο φόβος και ο τρόμος του οργανωμένου εγκλήματος.

Ο Ρούμπος είναι ιδιαίτερα γνωστός από το “Κάψε το Σενάριο” και τις απίθανες μιμήσεις και εναλλαγές ρόλων στη στιγμή που τον έκαναν κυριολεκτικά ιδιαίτερα δημοφιλή. Μάλιστα, ο ηθοποιός φαίνεται να υπογράφει και το σενάριο της σειράς.

Το στόρι της σειράς

Στην Αθήνα του σήμερα, οι ειδικοί ερευνητές, ο Άγης Λίτσης και ο Θανάσης Φούγκας έχουν ως αποστολή να καθαρίσουν τους δρόμους της Αθήνας από το έγκλημα.  Το πρόβλημα όμως είναι ένα: είναι τελείως ανίκανοι.

 

Συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον στην καταστροφή και τον πανικό που προκαλούν, μπλέκουν άθελά τους στις πιο ακραίες καταστάσεις.  Βρίσκονται στο στόχαστρο του οργανωμένου εγκλήματος στην Αθήνα και κάνουν τους εχθρούς τους να πιστεύουν πως είναι υπερ-αστυνομικοί. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όλες οι συλλήψεις και οι αποκαλύψεις τους είναι τελείως τυχαίες.

Το καστ του σίριαλ

Στον ρόλο των δυο ερευνητών ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Συμμετέχουν: Ζώγια Σεβαστιανού, Βασίλης Γιακουμάρος, Αργύρης Γκαγκάνης, Εύη Δόβελου, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Κρήτος, Ίριδα Μάρα, Νίκος Παντελίδης, Τάσος Γκικούδης, Δώρα Σαμψώνα

Σενάριο: Ζήσης Ρούμπος – Δημήτρης Πλατανιάς     

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πλατανιάς

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα