Ομολογία Π. Ψυχάρη: Με 'αέρα' έδωσα εγγυήσεις 15 εκ. ευρώ

Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.  Στην Επιτροπή κατέθεσε ο διευθύνων συμβούλος του ΔΟΛ, Παναγιώτης Ψυχάρης. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016. Στην Επιτροπή κατέθεσε ο διευθύνων συμβούλος του ΔΟΛ, Παναγιώτης Ψυχάρης. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ παραδέχτηκε ότι διασφάλισε την δανειοδότηση του οργανισμού από την Alpha Bank με ‘αέρα’ την υπογραφή του για 15 εκ. ευρώ

Την αναχρηματοδότηση των θαλασσοδανείων του ΔΟΛ από τις τράπεζες χωρίς την παραμικρή διασφάλιση των ιδρυμάτων παραδέχθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο διευθύνων σύμβουλος του εκδοτικού οργανισμού, Παναγιώτης Ψυχάρης, ομολογώντας ότι υπέγραψε «αέρα» 15 εκ. ευρώ.

Ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη προέβη στην πρωτοφανή αυτή αποκάλυψη κατά τη διάρκεια ερωτήσεων που του έθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, Σωκράτης Φάμελλος.

«Που τα βρήκατε τα 15 εκ. ευρώ;» ρώτησε στο πλαίσιο της εκπληκτικής αυτής στιχομυθίας ο κ. Φάμελλος για να του απαντήσει ο κ. Ψυχάρης: «δεν είπα ότι τα έχω, είπα ότι υπέγραψα για 15 εκ. ευρώ. Υπέγραψα εγγυήσεις…»

«Με τι υπογράψατε;» επέμεινε ο κ. Φάμελλος.

«Με αέρα !» απάντησε αποστομωτικά ο κ. Ψυχάρης.

«Είπατε αέρα; Υπογράψατε με αέρα; Με τι εχέγγυο;» ξαναρώτησε ο κ. Φάμελλος

«Με την υπογραφή μου…» παραδέχτηκε ο κ. Ψυχάρης

«Αξίζει τόσα η υπογραφή σας;» διερωτήθηκε ρητορικά ο κ. Φάμελλος και πρόσθεσε: «αυτή είναι η ιστορία των δανείων στην Ελλάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Π. Ψυχάρης: 'Μην έχετε ονειρώξεις, το Mega δεν κλείνει'

SHARE:

24Media Network